1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Uptrends-account

Uptrends-account

Het Uptrends-account is het hoofdaccount voor de Uptrends-app dat u krijgt wanneer u een proefversie start of een abonnement afsluit. De abonnee die dit account heeft, heeft administratorrechten in de Uptrends-app en kan andere mensen toegang geven tot het Uptrends-account. Deze gebruikers worden operators genoemd. Ze kunnen verschillende toegangsrechten hebben (op basis van hun rol of verantwoordelijkheden) die worden geregeld via gebruikersrechten.

U kunt toegang krijgen tot de accountinstellingen door naar het menu Accountinstellingen > Accountinstellingen te gaan. Lees de onderstaande knowledgebase-artikelen voor meer informatie over een aantal onderwerpen met betrekking tot het Uptrends-account.

Informatie over wachtwoorden en inloggen

Wachtwoordbeleid

Automatisch inloggen met gebookmarkte URL

Wachtwoord vergeten?

Tweefactorauthenticatie instellen

Gebruikersaccounts

Operators

Gebruikersrechten

Tijdzones

Betaling en abonnementen

Betalingsmogelijkheden

Extra controleregels en credits toevoegen

Uw account upgraden

Uw account downgraden

Uw account opzeggen

IP-adressen gebruikt door Uptrends

IP-adressen voor whitelisting