1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Alerting
  4. Alerts tijdelijk pauzeren

Alerts tijdelijk pauzeren

Het is geweldig om direct alerts te ontvangen zodra er een fout of downtime optreedt, maar er zijn momenten waarop u ze gewoon niet wilt ontvangen. Lees verder om te weten te komen hoe u alerts tijdelijk pauzeert in Uptrends.

Alerts pauzeren

Het is mogelijk één of alle alerts tijdelijk te pauzeren binnen uw Uptrends-account. Dit kan op een van de twee volgende manieren: met de knop Stop alle controleregels, die met één klik alle alerts pauzeert via het dashboard Accountoverzicht, of via uw individuele controleregelinstellingen.

U kunt er ook voor kiezen een onderhoudsperiode in te stellen als u alerts liever op basis van een planning wilt pauzeren.

Via Stop alle controleregels

Als u al uw alerts snel wilt pauzeren met één handeling…

1. Log in op uw Uptrends-account en houd de muisaanwijzer boven de tegel Account status – Alle controleregels in het dashboard Accountoverzicht.
  2. De knop Stop alle alerts verschijnt. Klik op de knop en klik dan op OK in het venster dat verschijnt om alle alerts te pauzeren.
  3. Om alerts opnieuw te activeren houdt u de muisaanwijzer weer boven de tegel en klikt u op de groene knop Start all alerts om (u raadt het al) alle alerts weer te starten.
Let op: De alerts dienen handmatig opnieuw te worden geactiveerd voordat u nieuwe alerts ontvangt.

Via Controleregelinstellingen