Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Resources

De tools en bestanden die u nodig heeft om meer uit uw Uptrends account te halen.
Uptrends Transaction Recorder

Controlestations

Monitor uw website, servers, en meer - wereldwijd

Op de hoogte blijven van uw website, server en webservice uptime is enorm belangrijk om snel problemen te achterhalen als downtime optreedt. Uptrends onderhoudt het grootste netwerk van controlestations in de website monitoring industrie, zodat u uw websites en servers kunt monitoren vanaf de plek waar uw klanten zich bevinden.

Bekijk onze controlestations en hun IP adressen →

Mobiele Apps Gratis

Voor Android en iOS

Blijf ook buiten kantooruren op de hoogte van website downtime, met Uptrends' gratis mobiele apps. Bekijk uw server, web applicatie, en website status updates altijd, zolang u maar een internetverbinding heeft. Wanneer downtime optreedt, verstuurt Uptrends push notificaties.

Bekijk de mobiele apps →
Uptrends Mobile Apps
Uptrends Transaction Recorder

Transactie Recorder Gratis

Neem uw website transacties op

De Uptrends Transactie Recorder voor de Google Chrome browser maakt het gemakkelijk om transacties op te nemen en te uploaden naar uw Uptrends account.makes it easy to record and upload your website and web application multi-step transactions, for monitoring from the Uptrends service.

Om de recorder extensie te gebruiken, heeft u een Uptrends account en de Google Chrome web browser nodig.

Installeer Recorder via Chrome Webstore

Uptrends Infra Agent Gratis

Installeer de Uptrends Infra agent voor interne server monitoring

De Uptrends Infra Agent is een veilige, lichtgewicht applicatie die achter de firewall, binnen een netwerk draait. Typischerwijs is de Infra Agent geïnstalleerd op een server, maar de Agent kan ook draaien op een desktop of laptop.

Opmerking: Deze software is nodig om Uptrends Infra te gebruiken. U heeft hiervoor ook een Uptrends Infra account nodig.

Download Windows Agent Download Linux Agent (Beta)
Uptrends Infra Agent
Uptrends API

Uptrends API

De data is van u!

Met de Uptrends API is het mogelijk om controleregels en controleregelgroepen te wijzigen in uw Uptrends account. De API is een web service die gebruik maakt van een REST interface om basis CRUD (Create, Read, Update, Delete) operaties uit te voeren op Uptrends entiteiten. Met de API kunt u ook data uit uw account achterhalen, zoals de huidige status van uw controleregels, statistieken over laadtijden, en de alert historie van uw controleregels.

Bekijk API documentatie →

Uptrends logo

Gelieve het Uptrends logo in geen enkele vorm te aan te passen. Hartelijk dank!