1. Support
  2. Academy
  3. Inleiding tot controleregels
  4. Controleregels toevoegen

Les: Controleregels toevoegen

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Wilt u uw website, webservice of server gaan monitoren, maar weet u niet hoe u een controleregel toevoegt? Dan bent u hier op de juiste plaats. In deze les leert u hoe u dat doet!

1. Klik op de knop + Controleregel toevoegen in het menu Controleregels op het hoofdmenu.
  2. Nadat de pagina is geladen verschijnt het Nieuwe controleregel configuratiescherm. Hier kunt u een naam voor de controleregel invoeren, het type controleregel selecteren, de controlefrequentie instellen enzovoort. Andere instellingen kunt u configureren in de andere tabbladen boven aan het scherm Nieuwe controleregel.
    Opmerking: Om uw websitetransacties te monitoren dient u de Transactie recorder te downloaden, en uw transacties op te nemen en te uploaden naar uw account.
  3. Als u tevreden bent met de configuratie van uw controleregel klikt u op de knop Opslaan.

Goed gedaan, u bent erin geslaagd uw eerste nieuwe controleregel toe te voegen!