Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Wilt u weten waar u alles kunt vinden in de Uptrends-applicatie? Dan bent u op de juiste plek! In deze les zullen wij u helpen de interface te leren kennen.

Hoofdmenu

Het hoofdmenu (de blauwe balk) bevat de opties voor toegang tot, en het creëren en bewerken van: controleregels, dashboards, alerts, SLA's en tools, evenals opties voor het weergeven van uw accountgegevens en supportdocumentatie.

Actiemenu

Het actiemenu (de grijze balk) bevat de opties om snel uw dashboarddata te filteren en manipuleren en om nieuwe bronnen te creëren die toepasselijk zijn voor het huidige weergegeven dashboard.

Tegels & Tegelmenu's

Tegels zijn visuele weergaven van verzamelde monitoringdata, samengevoegd binnen een dashboard. Elke tegel bevat een eigen tegelmenu, dat opties biedt voor het aanpassen van de configuratie en filters, zodat u uw data op verschillende manieren kunt weergeven..

Voorbeelden van tegelconfiguraties zijn: het weergeven van controleregels of controleregelgroepen van uw keuze, individuele data filteren op periode enzovoort.

Tegelmenu's kunnen worden geopend door te klikken op het tandwielpictogram dat verschijnt als u de muisaanwijzer boven een tegel beweegt.

Dashboards

Een dashboard is een groepering van verwante tegels, ontworpen om aan data gerelateerde taken efficiënt uit te voeren, zoals het oplossen van problemen en rapporteren over datatrends..

Een verscheidenheid aan dashboards is vooraf geconfigureerd in uw Uptrends-account, gesorteerd op type in het hoofdmenu 'Dashboards'.

Het is ook mogelijk om aangepaste dashboards met tegels van uw keuze te maken.

Denkt u dat u en de interface elkaar al goed kennen? Geweldig!