De Uptrends-applicatie wordt geleverd met een reeks standaard dashboards die zijn ontworpen om eenvoudig uw website en webservices te monitoren op beschikbaarheid en performance. In deze les leert u meer over wat elk dashboard te bieden heeft.

Status

Accountoverzicht

Geeft de status weer van uw Uptrends-account, met inbegrip van de uptime en (on)bevestigde fouten, performance en laatste controledata van al uw controleregels, evenals een overzicht waarop u kunt zien wanneer de laatste controles van uw controleregels door het controlestation waren.

Controleregelstatus

Toont de huidige status van al uw controleregels in een lijst, waaronder: naam, type, laatste controle, controlestation (naam), totale tijd, actieve status en actieve status alerting, modus en status description.

Operations

Bekijk grafieken voor controleregelfouten, totale tijd, uptime en controleregelstatus, evenals een lijst met huidige alerts voor alle controleregels.

Beschikbaarheid & Fouten

Samenvatting beschikbaarheid

Bekijk uw controleregel uptime per periode en uptime voor alle controleregels in lijst- of grafiekformaat.

Uptime per controleregel

Bekijk de uptime per controleregel in een lijst met uptime percentage en bevestigde fouten.

Uptime tabel

Bekijk het uptime percentage van al uw controleregels in een lijst.

Foutenoverzicht

Toont een uitgebreid overzicht van uw controleregelfouten, waaronder: bevestigd/onbevestigd in de laatste 24 uur, de laatste 7 dagen en de laatste 30 dagen, evenals een lijst met alle controleregelfouten in de laatste 24 uur, een grafiek van fouttype opgesplitst naar alle controleregels, fouttype opgesplitst weergegeven in een lijst voor alle controleregels, per controleregel voor alle controleregels en per controlestation voor alle controleregels.

Analyse

Controleregel log

Bekijk een controleregel log van alle controleregels of per individuele controleregel en bekijk details als datum/tijd, controleregelnaam, totale tijd (ms), status en omschrijving, en bekijk door welk controlestation uw controleregel het laatst is gecontroleerd.

Alerthistorie

Bekijk de alerthistorie voor alle controleregels, waarin details worden weergeven zoals datum/tijd, controleregelnaam, bevestigd/onbevestigd foutniveau, escalatieniveaus en herinnering.

Performance

Samenvatting performance

Bekijk uw performance door de tijd heen voor alle controleregels in zowel grafiek- als lijstformaat, evenals de totale tijd per uur van de dag en de totale tijd per dag van de week voor alle controleregels.

Performance details

Bekijk uw performance door de tijd heen, performance per controleregel en performance per controlestation voor alle controleregels in grafiek- en lijstformaat.

Performance tabel

Bekijk een lijst met de vastgelegde data voor de totale tijd(en) van uw controleregel.

Geavanceerd

Transacties

Bekijk de transactiestaptijden en gemiddelde transactiestaptijden voor alle controleregels in zowel grafiek- als lijstformaat.

Full page check tijden

Bekijk een lijst- en een grafiekweergave van resolvetijd, verbindingstijd, HTTPS-handshake, verzenden, wachten, ontvangen en tijd tot eerste byte.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.