1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Operators

Operators

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Operators zijn de gebruikersaccounts in de Uptrends-app. Ze worden beheerd door een administrator en elke operator behoort tot ten minste één operatorgroep. Operators hebben hun eigen inloggegevens, tenzij ze single sign-on als enige inlogoptie gebruiken. De administrator heeft toegang tot alle instellingen voor de operator en de operator kan er een aantal aan zijn eigen voorkeur aanpassen, zoals de taal, tijdzone of standaard dashboard.

Eerst moet u weten waar en hoe u nieuwe operators of operatorgroepen in het algemeen kunt toevoegen. Bekijk de les Operators en operatorgroepen toevoegen voor meer informatie over de basisprincipes.

Als u een nieuwe operator heeft toegevoegd, komt u op de pagina met operatorinstellingen die verschillende tabbladen heeft voor de configuratie van de gebruikersaccount. Bekijk de volgende KB-artikelen voor meer informatie over de desbetreffende instellingen.

Algemeen — contactgegevens, inloggegevens en persoonlijke instellingen zoals het standaard dashboard of de tijdzone worden uitgelegd in het KB-artikel Algemene instellingen.

Dienstperiodes — geen-dienst periodes voor operators worden besproken in Dienstperiodes.

Lid van — u kunt achtergrondinformatie vinden in Operatorgroepen en Een operator administratorbevoegdheden geven.

Gebruikersrechten — bevat de configuratie van wie toegang heeft tot wat, zoals wordt uitgelegd in het artikel Gebruikersrechten.