1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Operators

Operators

Gerelateerde artikelen

• Een operator administratorbevoegdheden geven
    Bij Uptrends geloven we dat alles beter gaat als je als team werkt. Daarom is het eenvoudig om elk lid van uw team op te nemen, met individuele operatoraccounts. Maar wat als u operators specifieke rechten wilt geven? Een operator administratorrechten geven Als een operator lid is van de operatorgroep Administrators, zal die operator automatisch administratorrechten hebben. Wilt u een operator die momenteel geen lid van die operatorgroep lid maken, dan doet u het volgende:
  • Gebruikersrechten
    De mensen in uw team hebben verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Hoe verhoudt dat zich tot de operators in de Uptrends-app?
  • Operatorgroepen
    Problemen bij het configureren van uw operatorgroepen? Lees hoe andere Uptrends-gebruikers hun groepen hebben georganiseerd.
  • Werken met dienstperiodes
    Leer hoe u kunt werken met dienstperiodes in uw Uptrends account.