1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Synthetic monitoring
  4. Transactiemonitoring
  5. Gevoelige transactiedata gebruiken die zijn opgeslagen in de vault

Gevoelige transactiedata gebruiken die zijn opgeslagen in de vault

De Uptrends vault slaat de vertrouwelijke informatie die u nodig heeft voor uw monitoring veilig op tegen iedereen, behalve voor operators met gebruikersrechten. Als u een nieuwe transactie opneemt of als Uptrends een oudere transactie omzet in Self-Service Transacties, plaatst Uptrends gevoelige informatie zoals wachtwoorden voor u in de vault.

Toegang tot uw nieuwe vault-items

U heeft toegang tot uw vault-items door naar Accountinstellingen > Vault te gaan. Binnen de vault vindt u uw nieuwe vault-items in Automatisch aangemaakte vault-items. De vault-entry gebruikt dezelfde naam als de controleregel toen u of ons supportteamlid de controleregel voor het eerst creëerde of converteerde.

Uw nieuwe vault-items wijzigen

Als u gebruikersrechten hebt voor de vault-sectie om een vault-item te openen en te wijzigen, kunt u het item openen en de naam, omschrijving en gebruikersnaam aanpassen. Het wachtwoord kan worden bewerkt, maar kan niet worden bekeken.

Een vault-item gebruiken in uw script

Uw geïmporteerde script verwijst al naar het vault-item en u kunt alle benodigde wijzigingen in de inloggegevens rechtstreeks in de vault aanbrengen. U kunt wijzigen tot welk vault-item uw script toegang heeft door op de ovale knop in het invoerveld te klikken. In het pop-upvenster kunt u schakelen naar een waarde in platte tekst, een ander vault-item selecteren of een nieuw vault-item toevoegen.

We hebben een apart artikel met meer informatie over het gebruik van de vault om zowel inloggegevens, public keys als certificaten te beschermen. Het team van Uptrends Support kan u ook helpen met al uw vragen.