Mobiel is overal, en het testen van transacties voor desktop alleen garandeert mogelijk niet dat uw transacties goed werken voor mobiele gebruikers. Met de transactie recorder van Uptrends kunt u scripts instellen voor het monitoren van de mobiele versie van uw website. U zet uw Chrome-browser dan in de modus mobiele simulatie. Dit doet u als volgt:

1. Start de Uptrends Chrome-extensie Transactie recorder zoals u dat anders ook doet. Er wordt een browservenster geopend.
  2. Druk op de toets [F12] om Chrome Developer Tools te openen.
  3. Klik op het pictogram Toggle device toolbar om naar de modus apparaatsimulatie te schakelen.
    Location of Device Toolbar icon
  4. Pas zo nodig de apparaatinstellingen aan.
  5. Navigeer naar uw mobiele site.
  6. Klik door uw transactie, upload de opname en stuur de opname door voor controle zoals gewoonlijk.