Dashboards en tegels nieuw filter voor succesvolle metingen (OK-resultaten)

Soms hebt u een situatie waarin er al geruime tijd een fout is opgetreden en u u afvraagt: Wanneer was de laatste keer dat de controle een OK-resultaat retourneerde en mijn server of services het nog goed deden? Als er veel fouten achter elkaar optreden, wordt het lastig om dat ene OK-resultaat te vinden, vlak voordat het probleem begon. Door deze nieuwe optie te gebruiken, filtert u de ruis weg (de onbevestigde en bevestigde fouten). U verkort de lijst met fouten tot alleen OK-resultaten en vindt gemakkelijker dat tijdstip waarop alles nog goed werkte.

In dashboards en tegels kunt u de data die worden weergegeven filteren op controlestations, foutniveau en tijdsperiode. Tot nu toe kon u op foutniveau filteren op alles, op onbevestigde en bevestigde fouten of op alleen bevestigde fouten. We hebben nu de optie toegevoegd om te filteren op alleen succesvolle metingen (OK-resultaten). In dashboards vindt u de optie rechtsboven in het dashboard:

U vindt de nieuwe filteroptie ook in de instellingen voor tegels. Lees meer over dashboards en tegels in de Uptrends Academy Cursus Les: Inleiding tot dashboards.

Houd er rekening mee dat de instelling ook invloed heeft op uw rapportage. De gefilterde data, zoals weergegeven in het dashboard, worden gebruikt voor data-export en geplande rapporten.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.