Controlestations filteren op dashboardtegels

We hebben een nieuw controlestationfilter geïmplementeerd voor de tegeltypes Eenvoudige lijst, Eenvoudige grafiek, Controlestation lijst, Controlestation grafiek, Multicontrolestation lijst, Multicontrolestation grafiek en Controleregel log. Hierdoor kunt u controles die zijn uitgevoerd op specifieke controlestations voor controleregels en controleregelgroepen filteren en deze weergeven op een (aangepast) dashboard. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om metingen van één set controlestations naast een andere set metingen van andere controlestations te plaatsen. Voor elke tegel in een dashboard kunt u een andere controlestationselectie bekijken.

Ga naar het menu Dashboards. Selecteer een dashboard. Klik op het menupictogram met drie stippen van een tegel om toegang te krijgen tot de instellingen. U vindt de controlestationselectie op het tabblad Controlestations.

Er zijn twee uitzonderingen van toepassing: Full Page Check-statistieken en de ‘uren van de dag’-tijdgroepering. Wanneer een van deze wordt geselecteerd samen met een controlestationfilter, geeft Uptrends een waarschuwing weer.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.