Wees direct op de hoogte met Uptrends' alertservice

Met aanpasbare alerts kunt u er zeker van zijn dat de juiste persoon de notificatie op de juiste manier krijgt.

Dashboard monitoring overzicht van prestaties, laadtijden, uptime en errors

Configuratieproces

Met een paar simpele stappen richt u uw alerts in

Uzelf of uw team op de hoogte houden van elk websiteprobleem is slechts een kwestie van een paar instellingen. Het is heel eenvoudig om alerts in te schakelen en te configureren voor Uptrends controleregels. Heeft u nog geen account? Probeer Uptrends gratis met een 30 dagen proefaccount.

Genereer alerts

Alerts inschakelen

Wanneer u uw controleregels configureert, selecteer dan de optie ‘Alerts genereren.’ Ga naar de Uptrends knowledge base als u hierbij hulp nodig hebt.

Alertdefinitie

Definieer de alert

Selecteer ‘Alertdefinitie toevoegen’ in het menu Alerts, geef de alert een naam en kies de controleregel(s) voor de alert.

Alert methode

Kies een alertmethode

Bepaal wie de alert ontvangt en hoe. Opties zijn o.a. e-mail, SMS/tekst, telefoon/voicemail, Uptrends' mobiele apps of geïntegreerde services zoals Slack of PagerDuty, of gebruik webhooks.

Alert escalaties

Escaleer naar behoefte

Met escalatieniveaus kunt u bepalen wie wanneer moet reageren op basis van de duur van de error en dienstperiodes.

Alerts die in uw dienstrooster passen

Uptrends houdt de juiste mensen op het juiste moment op de hoogte door uw dienstperiodes te volgen. Wanneer uw dienstperiodes configureert in uw account, komen berichten alleen terecht bij de juiste personeelsleden—degenen die dienst hebben. Geen onderbroken etentjes of nachtelijke berichten bij degenen die niet werken.

Flexibele escalaties

Soms kan een fout wachten, maar soms moet er snel gehandeld worden. Met escalaties kunt u het bericht hogerop in de supportketen sturen en u kunt de methode veranderen van e-mail in een tekstbericht of een van Uptrends' andere alertmethodes.

Minimaliseer service verstoringen

Transformeer de manier waarop uw team omgaat met service verstoringen met Uptrends' incidentmanagement workflow. Laat incident response teams snel reageren om incident triage tijd en mean time to resolution (MTTR) te reduceren met de tools die zij nodig hebben.

Definieer alerts die voor u goed werken

Trigger alerts op basis van performance, maximale en minimale pagina- of elementgroottes, of ontbrekende inhoud. Wanneer Uptrends uw foutcondities detecteert, kunt u met escalaties bepalen hoe er op de fout moet worden gereageerd. Bij elk escalatieniveau kunt u instellen dat er een alertbericht wordt verstuurd op basis van de duur van de foutconditie of het aantal fouten.

U kunt herinneringen sturen als de fout voortduurt en u kunt de alertmethode en ontvangers wijzigen. Het is uw website en Uptrends past zich aan aan de manier waarop uw onderneming werkt.

Definieer alertmethodes en ontvangers (operatoren) met escalaties

Geavanceerde alertopties

Beperk uzelf niet tot tekst- en e-mailalerts

Behalve de basismethodes (tekst- en e-mailalerts) biedt Uptrends de mogelijkheid om alerts te ontvangen via mobiele apps, automatische telefoonoproepen en integraties met andere diensten.

Push-notificaties ontvangen

Push notificaties

Met Uptrends' mobiele apps voor iOS en Android kunt u uw alerts ontvangen en weet u altijd, overal wat er aan de hand is met uw websites.

Stem/telefoon alerts

Automatische oproep

Bent u wel eens midden in de nacht wakker geworden van een e-mail? Precies! Soms is de meest effectieve methode de eenvoudigste. Met telefoon (stem) alerts bent u op de hoogte op het moment dat er problemen optreden, mits u een actief telefoonsignaal hebt.

Integreer met third-party diensten, webhooks of bouw een eigen integratie

Integraties

Uptrends heeft ingebouwde ondersteuning voor onder andere Slack, Microsoft Teams, Zapier and PagerDuty, of maak gebruik van een aangepaste integratie om verbinding te maken met diensten die niet op onze lijst staan.

Gebruik de Uptrends API

Uptrends' API

Met third-party integraties en webhooks zijn uw opties vrijwel grenzeloos. Maar met Uptrends' API kunt u zelfs uw eigen systemen programmeren om te verbinden met uw Uptrends-account en onder meer de status van uw controleregels bekijken.

Geen valse alerts meer

U zult het met ons eens zijn dat valse alerts of alerts tijdens geplande downtime een onnodige ergernis zijn. Uptrends stuurt alleen een alert nadat een tweede test de fout heeft bevestigd. Bovendien ontvangt u nooit alerts tijdens geplande onderhoudsperiodes.

U kunt Uptrends vertellen wanneer en hoe vaak uw onderhoudsperiodes zijn. Bij niet-geplande downtime kunt u snel alerts uitschakelen of al uw controleregels stoppen tot uw site weer in de lucht is.

Ontvang bevestigde fouten alleen wanneer het er toe doet

Ervaar gratis de flexibiliteit van Uptrends' alerts!

Probeer gratis 30 dagen lang Uptrends' monitoring en alerts met een proefaccount. Tijdens de proefperiode kunt u alles testen: ontvang gratis SMSjes en telefoonoproepen, stel integraties in, en gebruik de mobiele apps. Geen creditcard vereist!

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.