Wees direct op de hoogte van website fouten

Licht de juiste personen in met aanpasbare alerts.

Dashboard monitoring overzicht van prestaties, laadtijden, uptime en errors

Configuratieproces

Met een paar simpele stappen richt u uw alerts in

Uzelf of uw team op de hoogte houden van elk websiteprobleem is slechts een kwestie van een paar instellingen. Het is heel eenvoudig om alerts in te schakelen en te configureren voor Uptrends controleregels. Heeft u nog geen account? Probeer Uptrends gratis met een 30 dagen proefaccount.

Alerts inschakelen

Wanneer u uw controleregels configureert, selecteer dan de optie ‘Alerts genereren.’ Ga naar de Uptrends Academy als u hierbij hulp nodig hebt.

Definieer de alert

Selecteer ‘Alertdefinitie toevoegen’ in het menu Alerts, geef de alert een naam en kies de controleregel(s) voor de alert.

Kies een alertmethode

Bepaal wie de alert ontvangt en hoe. Opties zijn e-mail, SMS/tekst, telefoon/voicemail, Uptrends' mobiele apps of geïntegreerde services zoals Slack of PagerDuty, of gebruik webhooks.

Escaleer naar behoefte

Met escalatieniveaus kunt u bepalen wie wanneer moet reageren op basis van de duur van de error en dienstperiodes.

Alerts die in uw dienstrooster passen

Uptrends houdt de juiste mensen op de juiste momenten op de hoogte door uw dienstperiodes te volgen. Door uw dienstperiodes te configureren in uw Uptrends-account, komt het bericht alleen terecht bij de juiste personeelsleden—degenen die dienst hebben. Geen onderbroken etentjes of nachtelijke berichten voor degenen die geen dienst hebben.

Flexibele escalaties

Soms kan een fout wachten, maar soms moet er snel gehandeld worden. Met escalaties kunt u het bericht hogerop in de supportketen sturen en u kunt de methode veranderen van e-mail in een tekstbericht of een van Uptrends' andere alertmethodes.

Definieer alerts die voor u goed werken

Trigger alerts op basis van performance, maximale en minimale pagina- of elementgroottes, of ontbrekende inhoud. Wanneer Uptrends uw foutcondities detecteert, kunt u met escalaties bepalen hoe er op de fout moet worden gereageerd. Bij elk escalatieniveau kunt u instellen dat er een alertbericht wordt verstuurd op basis van de duur van de foutconditie of het aantal fouten. U kunt herinneringen sturen als de fout voortduurt en u kunt de alertmethode en ontvangers wijzigen. Het is uw website en Uptrends past zich aan aan de manier waarop uw onderneming werkt.

Trouwens, wist u dat fout snapshots kunt ontvangen in uw ‘bekijk details’ rapportages van uw HTTPS beschikbaarheidscontroleregels? Fout snapshots helpen u sneller problemen op te lossen en onthoud dat u schermopnames aan uw Web Application Monitoring controleregel kunt toevoegen.

Geavanceerde alertopties

Beperk uzelf niet tot tekst- en e-mailalerts

Behalve de basismethodes (tekst- en e-mailalerts) biedt Uptrends de mogelijkheid om alerts te ontvangen via mobiele apps, automatische telefoonoproepen en integraties met andere diensten.

Push notificaties

Met Uptrends' mobiele apps voor iOS en Android kunt u uw alerts ontvangen en weet u altijd, overal wat er aan de hand is met uw websites.

Automatische telefoonoproep

Bent u wel eens midden in de nacht wakker geworden van een e-mail? Precies! Soms is de meest effectieve methode de eenvoudigste. Met telefoon (stem) alerts bent u op de hoogte op het moment dat er problemen optreden, mits u een actief mobiele-telefoonsignaal hebt.

Integraties

Met third-party integratie, Uptrends' API en webhooks zijn uw notificatieopties vrijwel grenzeloos. Uptrends heeft ingebouwde ondersteuning voor Slack en PagerDuty, of gebruik webhooks. Met onze API kunt u uw eigen systemen programmeren om te verbinden met uw Uptrends-account en onder meer de status van uw controleregels bekijken.

Ervaar gratis de flexibiliteit van Uptrends' alerts!

Probeer gratis 30 dagen lang Uptrends' monitoring en alerts met een proefaccount. Tijdens de proefperiode kunt u alles testen: ontvang gratis SMSjes en telefoonoproepen, stel integraties in, en gebruik de mobiele apps. Geen creditcard vereist!

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.