Krijg meteen bericht met Uptrends' Alerting Engine

Met aanpasbare alerts kunt u er zeker van zijn dat de juiste persoon de notificatie op de juiste manier krijgt.

Configuratieproces

Met een paar simpele stappen weet u uw websitestatus

Uzelf of uw team op de hoogte houden van elk websiteprobleem is slechts een kwestie van een paar instellingen. Het is heel eenvoudig om alerts in te schakelen en te configureren voor Uptrends controleregels. Wat? U heeft nog geen account? Probeer Uptrends gratis met een 30 dagen proefaccount.

Alerts inschakelen

Wanneer u uw controleregels configureert, selecteer dan de optie ‘Alerts genereren’. Ga naar de Uptrends Basics als u hierbij hulp nodig heeft.

Definieer de alert

Selecteer “Alertdefinitie toevoegen” in het menu Alerts. Geef de alert een naam en kies de controleregel(s) voor de alert.

Kies een alertmethode

Bepaal wie de alert ontvangt en hoe. Opties zijn o.a. e-mail, SMS/tekst, telefoon/voicemail, Uptrends' mobiele apps, geïntegreerde services of webhooks.

Escaleer naar behoefte

Met maximaal vier escalatieniveaus kunt u bepalen wie wanneer moet reageren op basis van de duur van de fout en dienstperiodes.

Alerts die bij uw dienstrooster passen

Uptrends houdt de juiste mensen op het juiste moment op de hoogte door uw dienstroosters te volgen. Door diensttijden van uw operators in uw account te configureren, komen berichten alleen terecht bij de juiste personeelsleden: degenen die dienst hebben. Geen onderbroken etentjes of nachtelijke berichten bij degenen die niet werken.

Flexibele escalaties

Soms kan een fout wachten, maar soms moet er snel gehandeld worden. Met escalaties kunt u het bericht hogerop in de supportketen sturen (maximaal vier escalatieniveaus), of u kunt de methode veranderen van e-mail in een tekstbericht of een van Uptrends' andere alertmethodes.

Minimaliseer service verstoringen

Transformeer de manier waarop uw team omgaat met service verstoringen met Uptrends' incidentmanagement workflow. Laat incident response teams snel reageren om incident triage tijd en mean time to resolution (MTTR) te reduceren met de tools die zij nodig hebben.

Definieer alerts die voor u goed werken

Trigger alerts op basis van performance, maximale en minimale pagina- of elementgroottes, of ontbrekende inhoud. Wanneer Uptrends uw foutcondities detecteert, kunt u met escalaties bepalen hoe er op de fout moet worden gereageerd.

Bij elk escalatieniveau kunt u instellen dat er een alertbericht wordt verstuurd op basis van de duur van de foutconditie of het aantal fouten. U kunt herinneringen sturen als de fout voortduurt en u kunt de alertmethode en ontvangers van de alert wijzigen.

defieer alertmethodes en ontvangers (operators) met escalaties

Geavanceerde alertingopties

Beperk uzelf niet tot tekst- en e-mailalerts

Behalve de basismethodes (tekst- en e-mailalerts) biedt Uptrends de mogelijkheid om alerts te ontvangen via mobiele apps, automatische telefoonoproepen en integraties.

Pushberichten

Met Uptrends' mobiele apps voor iOS en Android kunt u alerts via pushberichten ontvangen en bent u altijd en overal op de hoogte van uw websitestatus.

Automatische oproep

Bent u wel eens midden in de nacht wakker geworden van een e-mail? Precies! Met telefoonalerts (stem) bent u op de hoogte op het moment dat er problemen optreden, mits u een actief telefoonsignaal heeft.

Integraties

Uptrends heeft ingebouwde ondersteuning voor populaire diensten zoals Slack, Microsoft Teams, Zapier en PagerDuty, of gebruik aangepaste integraties om verbinding te maken met diensten die niet op onze lijst staan.

Uptrends' API

Met third-party integraties en webhooks zijn uw notificatie-opties vrijwel grenzeloos. Gebruik de Uptrends' API om alerting te integreren en data te monitoren in uw geautomatiseerde workflow.

Geen valse alerts meer

U zult het met ons eens zijn dat valse alerts of alerts tijdens geplande downtime een onnodige ergernis zijn. Uptrends stuurt alleen een alert nadat een tweede test de fout heeft bevestigd. Bovendien ontvangt u nooit alerts tijdens geplande onderhoudsperiodes.

U kunt Uptrends vertellen wanneer en hoe vaak uw onderhoudsperiodes zijn. Bij niet-geplande downtime kunt u snel alerts uitschakelen of al uw controleregels stoppen tot uw site weer in de lucht is.

Ontvang bevestigde fouten alleen als het ertoe doet

Ervaar gratis de flexibiliteit van Uptrends' alerts!

Probeer Uptrends monitoring en ons alertingsysteem 30 dagen gratis uit met een proefaccount. Geen creditcard vereist!

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.