Snellere probleemoplossing met Gelijktijdige Monitoring

Voer één controle uit en krijg resultaten van meerdere locaties.

Snellere foutdetectie

U bepaalt zelf hoeveel mislukte controles als een fout worden aangemerkt

Welk percentage mislukte controles door uw gelijktijdige controleregel beschouwt u als een bevestigde fout: 20%, 30%, 50% of meer? Bij welk percentage mislukte controles moet Uptrends de test opnieuw uitvoeren om een fout te bevestigen voordat een alert wordt verstuurd? Met Gelijktijdige Monitoring bepaalt u dat zelf.

Bevestigde foutdrempel

In plaats van te wachten op een tweede test om een fout te bevestigen, kiest u met Gelijktijdige Monitoring welk percentage fouten automatisch alerts genereert. U wordt sneller op de hoogte gesteld van problemen

Onbevestigde foutdrempel

Sommige van uw controles door een gelijktijdige controleregel zijn mislukt, maar het zijn er niet genoeg om het een fout te noemen, dus wilt u opnieuw controleren. Als de onbevestigde foutdrempel wordt bereikt, test Uptrends opnieuw voordat de alert wordt verstuurd.

Hogere betrouwbaarheid

Gelijktijdige controles vanaf meerdere locaties geven u een uitgebreid overzicht van de uptime, performance en functionaliteit van uw websites, API’s en servers. U krijgt meer data en snellere alerting.

Zo werkt het

Elke controleregel kan een gelijktijdige zijn

Bij elke Uptrends-controleregel kan Gelijktijdige Monitoring worden ingeschakeld. Het duurt maar een paar minuten om de overstap te maken.

Stel uw fouttoleranties in

Bepaal zelf met uw drempelwaarde voor onbevestigde fouten wanneer u wilt dat Uptrends een tweede controle uitvoert. Gebruik uw bevestigde foutdrempel wanneer Uptrends u meteen op de hoogte moet stellen.

Verzamel uw data

U hebt tal van opties bij het bekijken van resultaten van uw Gelijktijdige Monitoring.

Filter uw controleregel-logs

Elke gelijktijdige controle genereert meerdere details van de controle-rapporten. U kunt kiezen om alleen het algehele resultaat of elke individuele controle in uw logboeken te zien.

Speciale dashboardtegels

We hebben speciale tegels ontwikkeld om u uw gelijktijdige data te laten zien. Uw grafieken en tabellen kunnen u statistieken tonen van alle individuele controles op basis van controlestations of van het gemiddelde algehele rapport.

Controleregel-dashboard

Bekijk uw gelijktijdige data in het dashboard van uw controleregel. Uw controleregelspecifieke dashboard herkent gelijktijdige controleregels en past het dashboard hierop aan.

Probeer Gelijktijdige Monitoring vandaag nog

Met Gelijktijdige Monitoring krijgt u veel data en robuuste alerting. Gelijktijdige Monitoring is beschikbaar in de Business- en Enterprise versies. Wilt u meer weten over Gelijktijdige Monitoring? Vraag een persoonlijke live demo aan.

Vraag een gratis demo aan
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.