Mis nooit meer iets met Loganalyse en -rapportage

Het werken met de hedendaagse always-on technologie vereist systemen die continu operationeel zijn omdat de onderneming dit verwacht en vereist. Uptrends' Loganalyse en -rapportage is uw partner bij uitstek om te reageren op de enorme vraag naar opslag en analyse van grote hoeveelheden data van IT-systemen.

Start monitoren en analyzeren
Dashboard monitoring overzicht van prestaties, laadtijden, uptime en errors

Log Management

Log analyse en -rapportage waar en wanneer u het nodig heeft

Verzamel, doorzoek en correleer gedetailleerde logs van websites, applicaties, API’s, infrastructuur en netwerkapparaten voor snellere probleemoplossing en onderzoek met een schaalbaarheid die sneller, gemakkelijker en beter haalbaar is voor grote en kleine organisaties en alles daartussenin.

Monitor log overzicht voor alerts.

Tijdlijn screenshot

Verenig logdata met tijdlijn screenshots die rechtstreeks afkomstig zijn uit uw Chrome-browser. Deze vormen visuele verbindingen tussen uw webapplicaties en infrastructuur om betekenis te geven aan vastgelegde logdata.

Watervalgrafieken voor foutopsporing

Levendige watervalrapporten die toegankelijk zijn via het dashboard controleregel-log bieden gedetailleerde data over laadperformance van pagina’s en hoofdoorzaken bij problemen met transactiemonitoring – details die u met data uit andere bronnen kunt opnemen in uw loganalyse.

Creëer aangepaste dashboards

Pas uw dashboard aan om relevante logdata te monitoren en uw tijd en efficiëntie te maximaliseren. Met dashboard drilldowns kunt u naar eigen inzicht specifieke tegeltypes toevoegen om logdata te monitoren.

Samenwerken met andere teams

Deel een of meer dashboards met uw team voor verdere gezamenlijke analyse. Bepaal wie specifieke dashboards kan bekijken en bewerken. Kopieer en wijzig grafieken die door collega’s zijn gemaakt met een paar muisklikken.

Benut Loganalyse om verspilling te verminderen en kosten te verlagen

Een goede loganalyse- en rapportagestrategie heeft veel voordelen die bijdragen aan een betere DevOps-cohesie en betere resultaten met betrekking tot de eindgebruikersreis. Verbeter de resultaten van proactieve monitoring en elimineer winstverlagende knelpunten voordat ze klanten en andere eindgebruikers treffen.

Log analytics en gedetailleerde monitor controles selectie.

Snellere analyses op de gewenste schaal

Krijg supersnelle zoekresponstijden bij elke hoeveelheid logdata. Segmenteer data eenvoudig naar uw behoeften. Het is nu gemakkelijker dan ooit om te zoeken, te filteren en te focussen op interessegebieden – en om klantdashboards en alerts te maken.

Detecteer snel patronen en afwijkingen in logdata

Analyseer met één klik enorme hoeveelheden logberichten om handmatig zoeken te verminderen en de hoofdoorzaken te identificeren van blokkades die tot slechte eindgebruikerservaringen leiden. Creëer eenvoudig zoekopdrachten, alerts en dashboards voor diepere analyse.

Alle logdata op één plek

Eén tool verzamelt automatisch loggebeurtenissen in uw webapplicaties, infrastructuur, API’s en apparaten met minder gedoe. Uptrends’ dashboards voor Loganalyse en -rapportage zijn intuïtief en bevatten talrijke functies.

Werk slimmer, niet harder

Vind precies wat u nodig heeft met veel minder moeite. Logs zijn gemakkelijk toegankelijk – in één tool. Het is niet nodig om logs te doorzoeken in meerdere tools om handmatig fouten en sporen te correleren.

Stel DevOps-teams in staat om te innoveren

Uptrends' Loganalyse en -rapportage stelt teams in staat problemen met hoofdoorzaak en systeemperformance voor te blijven, waardoor er tijd vrijkomt om zich te richten op innovatie. Het begrijpen van logs in de context van uw volledige stack en gebruikersimpact kan leiden tot diepere inzichten, waardoor er meer tijd is voor nieuwe ideeën en effectieve oplossingen voor problemen.

Ontvang alerts wanneer storingen optreden met uptime monitoring.

Betekenisvol inzicht waar en wanneer u het nodig heeft

U kunt alle rapportagefuncties gratis uitproberen voor 30 dagen. En, pssst… we hebben uw creditcard niet nodig, en uw proefperiode vervalt automatisch, dus er is geen enkele verplichting!

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.