Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Test uw website gemakkelijk in meerdere browsers

Monitor uw website in Chrome, Internet Explorer en PhantomJS.

Echte browser monitoring

Echte tests: geen simulaties,
maar echte browsers

U kunt kiezen uit drie verschillende browsers om uw website te monitoren. We draaien alles vanuit een authentieke browser, dus krijgt u echte resultaten. Geen simulaties hier!

Google Chrome

Ongeveer 50% van internetgebruikers wereldwijd gebruikt Google Chrome. Optimaliseer voor alle schermformaten en bekijk hoe uw site presteert in een echte Chrome browser. 

Internet Explorer

Voor velen is IE hun standaard webbrowser. Voor de beste compatibiliteit zorgt u ervoor dat uw site snel en netjes laadt in de laatste versies van Internet Explorer.

Firefox

Met een aandeel van meer dan 5% is Firefox wereldwijd nog steeds een van de populairste browsers. Hoe snel is uw website in Firefox?

Toon resultaten van verschillende browsers naast elkaar

Vergelijk hoe uw website presteert in verschillende browsers door voor elke browser een controleregel te configureren. Controleer met slechts enkele muisklikken of uw website geoptimaliseerd is voor Chrome of Internet Explorer. Maak een dashboard en neem daarin data op van verschillende browsers om snel de performance van uw website in alle browsers te kunnen vergelijken.

Analyse

Begrijp precies waarom uw site traag is

Gedetailleerde watervalgrafieken helpen u begrijpen waarom uw site traag is. Bekijk paginalaadtijden, elementgroottes en HTTP headers van afzonderlijke elementen op een webpagina.

Inspecteer alle website elementen

Een webpagina kan honderden of zelfs duizenden stukjes data genereren. Inspecteer elk afzonderlijk stukje met een watervalgrafiek.

Vertragen scripts mijn site?

Scripts van derden en andere elementen kunnen vertraging veroorzaken. Bekijk de gedetailleerde data van de laadtijd van elk van de elementen om erachter te komen waar de problemen zitten.

Graaf op elk willekeurig moment in de conditie van uw site

Bekijk de cookies, user agent en andere informatie die de browser toonde toen de error optrad.

Houd de controle over site-elementen

Realiseert u zich hoeveel verschillende dingen uw website tegelijkertijd probeert te laden? Houd de controle over uw site-elementen door het maximale aantal bytes dat uw site downloadt te monitoren.

Krijg een goed beeld van uw website vanuit de browser

Krijg een beter beeld van de problemen waar uw gebruikers tegenaan lopen door in de browser precies hetzelfde te zien als uw gebruikers.

Klaar om te starten met het testen van uw site in meerdere browsers?

Bekijk hoe uw website presteert in drie verschillende browsers met onze gratis 30 dagen proefversie. Probeer het vandaag!

Probeer Uptrends gratis