Een controlestation helemaal voor uzelf

Monitor uw interne apps en infrastructuur met een Persoonlijk Controlestation.

Neem contact op

Persoonlijke Controlestations

Uptrends' monitoring achter uw firewall

U kunt nu een privécontrolestation hebben draaien achter uw firewall. Monitor uw intranet, webapplicaties, API’s en servers waarvan uw team elke dag afhankelijk is.

Uw hardware

Geef ons vier virtuele machines of twee fysieke servers op uw netwerk om het controlestation in te setllen. U houdt de hardware en infrastructuur draaiend terwijl wij voor de rest zorgen.

Onze controlestationsoftware

Onze technici installeren en onderhouden Uptrends' controlestationsoftware, samen met de huidige browsers, virusbescherming en Windows-updates op uw netwerkhardware.

Hetzelfde fantastische platform

Het controlestation werkt hetzelfde als ieder ander controlestation van Uptrends. We verzamelen en bewaren de data en u krijgt uw data op de manier die u gewend bent – in uw gewone Uptrends-account.

Ons controlestation op uw netwerk

Zo werkt het

Een Persoonlijk Controlestation is een samenwerking tussen Uptrends en u: onze software, uw hardware.

Vier virtuele machines

Elk van de vier virtuele machines fungeert als een afzonderlijk controlestation dat Uptrends gebruikt om uw infrastructuur te testen. Met vier virtuele machines kunnen wij dubbele controles op fouten uitvoeren en ervoor zorgen dat we altijd minstens twee controlestations beschikbaar hebben tijdens onderhoudsperioden.

Uw hardware en onze software

U houdt de hardware en ondersteunende serversoftware die uw vier virtuele machines host draaiend, en Uptrends zorgt voor de controlestationsoftware. Uptrends onderhoudt de controlestationsoftware, virusbescherming, browserupdates en Windows-updates.

Uptrends beheert het testen vanuit de cloud

Op het door u gekozen testinterval kiest de centrale controller een virtuele machine en verstuurt deze de testdata via een versleutelde, speciale verbinding. De virtuele machine voert de test uit en rapporteert de testresultaten terug. Als uw Persoonlijke Controlestation niet langer beschikbaar is, stelt Uptrends u hiervan op de hoogte.

Veilig geïsoleerd achter uw firewall

De vier virtuele machines werken achter uw firewall. Uptrends benadert de machines via een versleutelde verbinding. U isoleert de virtuele machines door hen alleen toegang te verlenen tot de delen van uw infrastructuur die u wilt monitoren. Het is uw controlestation; u bepaalt welke controleregels het controlestation gebruiken.

Het complete pakket

Alles wat u verwacht van Uptrends

U kunt nog steeds gebruikmaken van de volledige kracht van Uptrends. Gebruik alle controleregels die u extern gebruikt om uw interne gebruikers te beschermen.

Gebruik persoonlijke en wereldwijde controlestations samen

U selecteert de controlestations zoals u dat altijd doet; gebruik alleen uw Persoonlijke Controlestation, alleen Uptrends' mondiale netwerk van controlestations of beide (dit wilt u misschien om SaaS-apps te testen waarvan uw team afhankelijk is). De keus is aan u.

Dezelfde geweldige alerting

Gebruik dezelfde alertdefinities als bij uw externe monitoring of creëer nieuwe definities voor het verwerken van alerts die door uw Persoonlijke Controlestation worden gegenereerd. Ontvang uw alerts via SMS, e-mail, Phone/voice, push en integraties zoals Slack en PagerDuty.

Alle controleregels en dezelfde geweldige rapporten

Gebruik achter de firewall dezelfde beschikbaarheids-, performance- en transactiecontroleregels die u buiten de firewall gebruikt. De data die op uw Persoonlijke Controlestation zijn gegenereerd zijn toegankelijk met dezelfde standaard- of aangepaste dashboards in uw Uptrends-accounts.

Wilt u een eigen Persoonlijk Controlestation?

Om uw exacte wensen te bespreken klikt u op de knop hieronder, zodat onze monitoring experts contact met u op kunnen nemen.

Neem contact op
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.