Deel website monitoring data met Uptrends' Publieke Statuspagina’s

Wat is het

Maak uw server en website status “Open Source”

Hoe graag we het ook niet zien gebeuren; website downtime komt voor. Uptrends helpt u om uw klanten te informeren over de uptime van uw diensten, en toont updates in één centrale locatie, genaamd een Publieke Statuspagina.

Open de dialoog

Voorkom een overvloed aan supportverzoeken en vragen, door uw klanten op de hoogte te houden van de situatie. Transparantie helpt om klanten te laten weten dat u om ze geeft!

Deel data

Gebruikers willen weten wat er aan de hand is wanneer er fouten optreden bij één van uw diensten. Biedt deze inzichten, met selecteerbare grafieken en tabellen over website beschikbaarheid en laadtijden.

Bouw vertrouwen op

Door uw website uptime en laadtijden publiekelijk te tonen, toont u uw huidige en potentiële nieuwe klanten dat u uw zaken serieus neemt wanneer het gaat om het onderhouden van uw website uptime.

Hoe het werkt

Benut de kracht van Uptrends Website Monitoring

Wanneer er website downtime voorkomt, is het goed om daar als eerste vanaf te weten. Uptrends controleert uw website status 24/7, en verstuurt meldingen wanneer een probleem bevestigd is.

Selecteer uw diensten

Voeg elke website, server en web service toe aan uw Publieke Statuspagina, die Uptrends in uw website monitoring account monitort.

Configureer een SLA

Configureer een SLA definitie om er zeker van te zijn dat u alleen de niveau’s van website downtime of fouten weergeeft die binnen de afspraken van de SLA van uw bedrijf vallen.

Voer uw eigen branding door

Zet de Publieke Statuspagina’s naar uw hand, met een verscheidenheid aan opties die u helpen om uw eigen branding toe te voegen, zoals uw eigen logo, een achtergrond, header en tekstkleuren in uw kleurenpalet.

Aanpassen

Uw Publieke Statuspagina’s zijn uw canvas

Unieke URL’s

Elke publieke statuspagina krijgt een unieke URL. Met deze unieke URL’s wordt het een stuk makkelijker om uw website status te delen met uw fans. U kunt meerdere publieke status pagina’s creëren voor verschillende groepen, SLA’s of stel het in met uw eigen branding erin verwerkt.

Embed uw data overal

Door gebruik te maken van de iframe code, kunt u uw Publieke Statuspagina embedden in een extern gehoste website.

Dienst

Betrouwbare rapporten waar u op kunt bouwen

Wereldwijd monitoring netwerk

Ontdek in welke steden uw site down is, met Uptrends' netwerk van controlestations, bestaande uit 233 locaties wereldwijd.

Dubbelcheck bij fouten

Wanneer er een fout optreedt, controleert Uptrends uw website of servers vanuit een andere locatie, om er zeker van te zijn dat uw dienst écht niet beschikbaar is.

Maak binnen minuten uw Publieke Statuspagina aan!

Beginnen met Uptrends is gemakkelijk. Vraag een gratis 30-daagse proefversie aan, en u kunt direct aan de slag met monitoren.

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.