Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Features / Publieke Statuspagina's

Deel website monitoring data met
Uptrends' Publieke Statuspagina's.

Wat is het

Maak uw server en
website status “Open Source”.

Hoe graag we het ook niet zien gebeuren; website downtime komt voor. Uptrends helpt u om uw klanten te informeren over de uptime van uw diensten, en toont updates in één centrale locatie, genaamd een Publieke Statuspagina.

Open de dialoog

Voorkom een overvloed aan supportverzoeken en vragen, door uw klanten op de hoogte te houden van de situatie. Transparantie helpt om klanten te laten weten dat u om ze geeft!

Deel data

Gebruikers willen weten wat er aan de hand is wanneer er fouten optreden bij één van uw diensten. Biedt deze inzichten, met selecteerbare grafieken en tabellen over website beschikbaarheid en laadtijden.

Bouw vertrouwen op

Door uw website uptime en laadtijden publiekelijk te tonen, toont u uw huidige en potentiële nieuwe klanten dat u uw zaken serieus neemt wanneer het gaat om het onderhouden van uw website uptime.

Aanpassen

Uw Publieke Statuspagina's
zijn uw canvas.

Iframe your PSP

Unieke URL’s

Elke publieke statuspagina krijgt een unieke URL. Met deze unieke URL’s wordt het een stuk makkelijker om uw website status te delen met uw fans. U kunt meerdere publieke status pagina’s creëren voor verschillende groepen, SLA’s of stel het in met uw eigen branding erin verwerkt.

Embed uw data overal

Door gebruik te maken van de iframe code, kunt u uw Publieke Statuspagina embedden in een extern gehoste website.

Dienst

Betrouwbare rapporten
waar u op kunt bouwen.

Wereldwijd monitoring netwerk

Ontdek in welke steden uw site down is, met Uptrends' netwerk van controlestations, bestaande uit 225 locaties wereldwijd.

Dubbelcheck bij fouten

Wanneer er een fout optreedt, controleert Uptrends uw website of servers vanuit een andere locatie, om er zeker van te zijn dat uw dienst écht niet beschikbaar is.

Maak binnen enkele minuten
uw Publieke Statuspagina aan!

Beginnen met Uptrends is gemakkelijk. Vraag een gratis 30-daagse proefversie aan, en u kunt direct aan de slag met monitoren.

Probeer Uptrends gratis