Wat zijn Peak Times?

De piekinstellingen in de mobiele apps worden gebruikt voor het onderdrukken vanpush-alertberichten op het mobiele apparaat gedurende specifieke uren, mochten deze gegenereerd worden op basis van gewone Uptrends-instellingen.

Note: Settings in the main application are leading; when an operator does not receive alerts based on those settings (based on alert definitions and operator off-duty periods), that won't lead to alerts in the mobile app.

Peak Times gebruiken

Om de instellingen voor on-peak- en off-peak-tijden te wijzigen, opent u het menu in de linker bovenhoek en kiest de optie Settings. U kunt de volgende instellingen veranderen:

On-peak

• Receive error: kies of u pushberichten wilt ontvangen voor bevestigde fouten tijdens on-peak-tijden.
  • Receive recovery: kies of u pushberichten wilt ontvangen wanneer een controleregel weer OK is tijdens on-peak-tijden.
  • Days: selecteer de dagen waarop de on-peak-periode actief moet zijn.
  • Time start: selecteer de starttijd van de on-peak-periode op de geselecteerde dagen.
  • Time end: selecteer de eindtijd van de on-peak-periode op de geselecteerde dagen.

Off-peak

• Receive error: kies of u pushberichten wilt ontvangen voor bevestigde fouten tijdens off-peak-tijden.
  • Receive recovery: kies of u pushberichten wilt ontvangen voor bevestigde fouten tijdens off-peak-tijden.