Customer Case Study: Bitly

‘We konden niets vinden dat deed wat we nodig hadden totdat we Uptrends vonden.’

Vraag een demo aan

Bitly is een SaaS-onderneming (Software as a Service) met vestigingen in New York City, Denver en San Francisco. Bitly verbetert de gebruikerservaring door individuen en bedrijven te voorzien van kortere URL’s met de eigen merknaam.

Bitly Enterprise biedt branded links, mobiele deep links, omnichannel campaign tracking en bezoekersgegevens. Ter ondersteuning van hun missie om de link te optimaliseren zodat marketeers de klantervaring bepalen is Bitly gericht op het verbeteren van de klantervaring over de hele wereld.

“We hadden onze controleregels binnen een dag geconfigureerd en aan het eind van de week gebruikten we het al.”

Bitly had een monitoringoplossing nodig om er zeker van te zijn dat zij hun gebruikers, op welke locatie ook, de best mogelijke ervaring bieden. Na grondig onderzoek vond Bitly alles wat zij nodig hadden bij Uptrends.

Turnkey-oplossing

Uw kernactiviteit is niet website monitoring, dus waarom zou u veel tijd investeren in het configureren en onderhouden van uw controleregels? Uptrends' streven is een webapplicatie te maken waarmee u snel uw controlesysteem en alertberichten kunt configureren.

“We konden niets vinden dat deed wat we nodig hadden totdat we Uptrends vonden, en Uptrends bood precies wat we nodig hadden: ruime mogelijkheden, testen op mondiale schaal, gebruiksgemak. Het was een fluitje van een cent. We hebben onze controleregels binnen een dag geconfigureerd en aan het eind van de week gebruikten we het al. Uptrends’ tech team was heel behulpzaam: support hielp ons bij het operationeel maken en bij het oplossen van problemen die wij tegenkwamen. Het is eigenlijk een soort turnkey-oplossing. We konden er meteen mee aan de slag en Uptrends onmiddellijk in gebruik nemen.”

We luisteren naar uw wensen zodat Uptrends monitoring verder kan ontwikkelen om te voldoen aan toenemende wensen en veranderingen in technologie. Uw Uptrends account manager is altijd bereid u te helpen bij het kiezen en configureren van de juiste oplossing voor uw onderneming. In de Knowledge Base is veel informatie te vinden, maar als u extra hulp nodig heeft, kunt u altijd bellen, chatten of mailen met support.

Een mondiale onderneming heeft een wereldwijde oplossing nodig

Als u met uw onderneming een wereldomvattende markt betreedt, moet u uw website of webservice vanaf de locatie van uw klanten kunnen monitoren. Met de 233 mondiale controlestations van Uptrends kunt u uw tests vanaf praktisch iedere plek ter wereld uitvoeren.

Met Uptrends weet u of uw klanten in Rio de Janeiro, Tokio, Londen, Atlanta, Sydney of Marokko meer bandbreedte nodig hebben, verbindingsproblemen hebben of niet kunnen inloggen.

“We moesten vanaf veel locaties kunnen testen en alles kunnen aanpassen: wat en hoe vaak we controleerden, wereldwijd grondig uitgevoerde tests en tests ten opzichte van onze SLA’s. We waren niet op zoek naar zomaar een controlesysteem; we zochten een intelligent monitoringsysteem. Wij moeten DNS entries automatisch kunnen oplossen en deze vervolgens kunnen testen vanuit een groot aantal geografisch wijdverspreide locaties. We hebben Uptrends gekozen omdat zij aan al deze voorwaarden voldoen.”

Ontvang alerts op de door u gewenste manier

We hebben Uptrends gebouwd met teams en communicatie in het achterhoofd. U kunt escalaties en dienstroosters configureren om de alert naar de juiste persoon of teams te sturen.

“Het alertsysteem is voor ons heel nuttig gebleken. We hebben Uptrends geïntegreerd met Slack, dus worden we direct op de hoogte gebracht als er problemen zijn. We kunnen heel snel reageren; onze gemiddelde reactietijd op uitval is gedaald.”

Bovendien kunt u uw systemen configureren om alerts te sturen door de Uptrends API te gebruiken, of u gebruikt Uptrends' SMS, telefoon/spraak of e-mail alerts. Andere populaire opties zijn pushberichten met de Uptrends app, en integraties met Slack of PagerDuty. U kunt zelfs uw eigen webhook instellen!

Krijg advies van een monitoring expert

Bitly is van mening dat Uptrends' flexibiliteit en mogelijkheden aan hun eisen voldoen en een naadloze integratie bieden met hun al bestaande communicatiesystemen. Bespreek wat Uptrends voor u kan betekenen!

Vraag aan demo aan
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.