Houd reserveringen op gang met website en API monitoring

Om reisboekingen te managen moeten veel systemen naadloos op elkaar aansluiten. Een hapering ergens in de ondersteunende websites, webapplicaties of API’s kan een domino-effect hebben in uw hele bedrijf.

Probeer Uptrends gratis
Bedrijfslogo's waaronder TUI, P&O Cruises, International Voyager, Club Med en SoHo House

Uptrends waarschuwt als mensen niet kunnen boeken

Monitor bedrijfskritische klikpaden zoals inloggen, zoekresultaten, reserveringen en afrekenen, de klok rond.

  • Verminder afgebroken reserveringen. Door ervoor te zorgen dat uw reserveringsproces goed werkt en presteert, wordt het vertrouwen van de gebruiker gestimuleerd, terwijl haperende, trage en falende transacties mensen wegjagen.
  • Elke reis heeft een goed begin nodig. Probleemloze transacties stimuleren een goede merkbeleving en loyaliteit. En zorg ervoor dat, zodra de gebruikers hun reis beginnen, de ondersteunende apps, zoals elektronisch inchecken, feilloos werken, zodat ze terug blijven komen.
  • Laat uw reserveringsbalie niet onbeheerd achter. Web Application Monitoring controleert continu de beschikbaarheid, functionaliteit en performance van uw websites.
Bekijk uw reserveringsproces en zie waar het precies mislukt

Ontdek hoe u de snelheidsperceptie van uw gebruikers kunt verbeteren

Een vijfhonderd milliseconden langere laadtijd is al genoeg om de perceptie van uw merk te ruïneren. Een laadtijd van drie seconden genereert een verlatingspercentage van 45%.

  • Optimaliseer met watervall rapporten. Watervalrapporten helpen u om in de kleinste details van de prestaties van uw website te duiken.
  • Snelle mobiele laadtijden zorgen voor betere SEO. Google houdt rekening met mobiele snelheid bij het rangschikken van een pagina, dus neem een voorsprong op de concurrentie door uitstekende mobiele snelheden te handhaven.
  • Creëer een prestatiecultuur. Houd het hele team gefocust op snelheid door te beginnen met Website Performance Monitoring. Zorg ervoor dat uw hele team betrokken is bij het bewaken en beschermen van uw prestatiedoelen.
View load times per step with Multi-step API Monitoring
Testimonial foto van klant
“API Monitoring helpt ons zoveel mogelijk informatie te krijgen om onderliggende problemen te diagnosticeren.”
Steven Andrews, Leader Application Support bij Virgin Australia

API’s besturen uw data en ondersteunen uw apps

API’s achterhalen data, zoals beschikbaarheid en tarieven van locaties en leveranciers. Als die API-interacties mislukken of vertragen, lijden uw zoekresultaten daaronder.

  • Vind de hoofdoorzaak sneller. Het controleren van uw single- en multi-request API’s leidt u rechtstreeks naar de requests die uw hele systeem plat kunnen leggen.
  • Multi-Step API Monitoring valideert responses en maakt hergebruik van data mogelijk bij multi-request API-transacties.
Monitor uw API's die gegevens ophalen zoals beschikbaarheid en tarieven

Beveiliging is onze hoogste prioriteit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken

ISO 27001-gecertificeerd

Uptrends is ISO 27001-gecertificeerd en handhaaft dit om u te garanderen dat we over de processen en procedures beschikken om uw informatie veilig te houden.

Bewaar uw gevoelige informatie veilig in de Uptrends Vault

U bepaalt wie wat kan zien in uw Uptrends Vault. Uw gevoelige certificaten, keys en inloggegevens zijn toegankelijk voor uw controleregels, maar zijn alleen zichtbaar voor u binnen de vault. Vaultgegevens verschijnen nooit onversleuteld in rapporten of uw browsercontroleregels.

AVG-compliant

Naleving van de AVG is een vereiste van de Europese Unie met betrekking tot het verzamelen, opslaan, overdragen en gebruiken van persoonlijke gegevens. Uptrends voldoet volledig aan de regelgeving.

Laat Uptrends u helpen uw online assets te monitoren

De complexiteit van de reis- en hotelbranche ontgaat Uptrends niet. En Uptrends kan u helpen uw complexe transacties en API-calls te beschermen. Begin vandaag nog met uw gratis proefperiode van 30 dagen. Zonder verplichtingen en we hebben geen creditcard nodig.

Probeer Uptrends
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.