Gratis Website Monitoring Tool

Wat is inbegrepen

Geavanceerde features. Geen kosten.

Monitor wereldwijd

Controleer uw website vanuit landen over de hele wereld, zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Britannië en de VS.

Email alerting

U kunt uw website niet continu in de gaten houden. Uptrends controleert uw site 24/7, en we sturen direct e-mails bij problemen.

Monitoring grafieken

Monitoring dashboards

Met uw gratis dashboards bent u continu op de hoogte van uw website status, en kunt u trends, uptime en fouten analyseren.

Gedetailleerde check data

Bekijk de details die u nodig heeft om uw website in de lucht te houden, zoals de totale tijd en bytes, locatie en het IP adres.

Exporteer naar PDF and Excel

Data is er om te delen. Download uw dashboard data in PDF en Excel om later nog eens te inspecteren, of te delen met anderen.

Geen foutieve alerts

Uw site wordt dubbel gecontroleerd vanaf verschillende locaties, zodat u alleen een melding krijgt als er écht iets aan de hand is.

Ga nog een stap verder

Betaalde accounts beschikken over

Synthetic Monitoring

Website Uptime Monitoring

Test uw website proactief met een echte browser vanuit 216 wereldwijde locaties. Weet wanneer iets kapot gaat voordat uw klanten het merken!

Web Application Monitoring

Web Application Monitoring

Monitor meerstapstransacties zoals winkelwagens, inloggen, zoeken en formulieren. Creëer uw klikpaden gemakkelijk met de Transactie Recorder.

Web Performance Monitoring

Web Performance Monitoring

Identificeer snel de bron van webperformance problemen. Ontvang laadtijdalerts en zoom in op fouten met gedetailleerde watervalrapporten.

API Monitoring

API Monitoring

Configureer geautomatiseerde API-testen om veranderende omstandigheden te monitoren. Test uw API niet alleen op uptime maar ook op functie.

Real User Monitoring

Real User Monitoring

Leer hoe uw gebruikers uw site ervaren. Bekijk laadtijden van de browsers, apparaten en besturingssystemen van uw bezoekers.

Server Monitoring

Server Monitoring

Houd de uptime van uw webservers en e-mailservers (SMTP en POP3) in de gaten van buiten de firewall.

Ervaar de betaalde versies

U hoeft zich alleen maar aan te melden en één keer per 6 maanden in te loggen. Maak gebruik van gratis betrouwbare monitoring, alerts en rapportages. Uw account is voor altijd gratis!