Gratis CDN Performance Tool

Voer uw request URL in waar uw CDN wordt gehost en ontvang een gedetailleerd rapport.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Wat u krijgt

Gebruik een van de CDN requests van uw pagina en voer de request URL hierboven in – probeer bijvoorbeeld een afbeelding request. Uptrends verstuurt de request en controleert de responses van uw CDN vanuit meerdere locaties. Uptrends meet onder meer de responstijden, verbindingsgegevens, headers en responsgrootte vanaf elke locatie. Voor de beste resultaten schakelt u debug respons headers in in uw CDN-configuratie.

Als u de test start, voert Uptrends meerdere controles uit vanuit haar netwerk van 233 controlestations. Elk controlestation evalueert de respons van uw CDN en geeft u een uitgebreid rapport.

Hoe is de snelheid van uw CDN?

Er hangt veel af van uw paginasnelheid: reputatie, SEO en conversies. Helpt uw CDN u of doet hij u pijn? Met de gratis CDN Performance tool weet u meteen hoe uw CDN vanuit meerdere locaties presteert. Leg probleemgebieden vast en vergelijk resultaten tussen controlestationlocaties voor de performance van uw CDN.

De tool levert u data over de totale responstijd, over verbindingsrespons, responscodes, responsgrootte en downloadtijd van elk controlestation dat in uw test is gebruikt. U kunt zelfs header data inspecteren die vanuit elk controlestation worden geretourneerd, bijvoorbeeld cache-control, content lengte en transfer encoding.

Controleer de prestaties van uw CDN en responsdata met onze controlepunten over de hele wereld.

Gebruik uw eigen headers voor uw CDN performance check

Test elke CDN door uw eigen request headers toe te voegen. Open Request headers toevoegen en kies een CDN provider uit onze lijst om de standaard keys te gebruiken, of definieer uw eigen keys door de request header key en waarde te gebruiken. Klik op Start test en analyseer de resultaten.

Welke CDN gebruikt u?

Er zijn veel verschillende CDN’s waaruit u kunt kiezen. Gebruikt u Cloudflare, Fastly, KeyCDN, Akamai, Amazon CloudFront of Google Cloud? Uptrends kan ze allemaal testen, en zelfs nog meer. Gebruik de optie Request headers toevoegen, kies uw CDN en gebruik onze keys of die van uzelf.

Unicast or anycast?

Welke routingmethode uw CDN ook gebruikt, u krijgt het reagerende IP-adres dat voor elke controle is gebruikt. Meerdere IP’s betekent dat u een unicast look up hebt, terwijl een enkele IP voor alle controles betekent dat uw CDN anycast gebruikt.

Test de authenticatie van uw CDN

Gebruik de optie Request headers toevoegen om uw request headers in te stellen en geef uw CDN-inloggegevens op in het waardeveld. U kunt verifiëren dat de authenticatie op al uw CDN-serverlocaties werkt.

Mondiale of regionale controles

U kunt kiezen uw CDN vanuit een van zes verschillende regio’s te testen of vanuit “Alle controlestations " om resultaten op mondiaal niveau te krijgen. Uptrends gebruikt een subset van de beschikbare controlestations in de regio – misschien 40 of meer responses.

Neem de controle over uw eigen content

De gratis CDN Performance Check tool is geen vergelijkingstool voor alle verschillende CDN’s; het is een tool om testen uit te voeren en u de controle terug te geven. U komt te weten hoe uw CDN provider functioneert voor all uw sitebezoekers.

Automatiseer uw CDN monitoring

Monitor uw CDN 24/7

Met onze HTTPS-controleregel kunt u controles automatiseren. Uptrends gebruikt een van haar controlestations om uw CDN elke minuut 24 uur per dag, 7 dagen per week te controleren. U kunt data krijgen over een enkele controle of te weten komen hoe uw CDN in de loop der tijd presteert.

Controleer CDN eindpunten vanaf de locaties van de gebruikers

Met de kwantiteit en dichtheid van Uptrends' controlestations kunt u uw CDN eindpunten testen vanaf de locaties van uw gebruikers. Als een enkel eindpunt niet goed werkt, ziet u de resultaten in uw dagelijkse rapporten.

Ontvang dagelijks CDN rapporten

Uptrends' rapportage kan u de data sturen die u nodig hebt om probleemlocaties en performancetrends in het netwerk van uw CDN te vinden. U weet dan hoe goed uw CDN op al uw gebruikers reageert, ongeacht waar zij zich bevinden.

Uptime- en performancedashboards

Pas uw dashboards aan om de parameters bij te houden die voor u belangrijk zijn. Kies grafieken en tabellen die aan uw behoeften voldoen. Nadat ze zijn aangepast, stelt u in uw dashboards in om de data rechtreeks naar uw e-mail te sturen of ze naar Excel te downloaden.

Ontvang alerts

Geavanceerde alerting van Uptrends brengt u op de hoogte van een discrepantie in uw content, responsgrootte, respons code of mislukte authenticatie. Gebruik sms, e-mail, stem, webhooks of integraties met tools als PagerDuty en Slack.

CDN monitoring met onze uptime-controleregel

HTTP/HTTPS controleregels zijn Uptrends’ meest populaire controleregeltypes. Gebruik Uptime Monitoring om uw CDN te monitoren en ontvang schermopnames van fouten, zoals gefaalde content checks. Screenshots leiden tot snellere probleemoplossing.

Begin vandaag met Uptrends CDN Monitoring

CDN monitoring is nog maar het begin. U kunt uw SLA’s volgen, gedetailleerde performancedata krijgen met Web Performance Monitoring en uw API’s en webapplicaties monitoren op volledige interacties. U hebt geen creditcard nodig en er zijn geen verplichtingen.

Probeer het 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.