Website Speed Test

Test de snelheid van uw website in belangrijke browsers, op desktop en mobiel.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Zie precies wat uw website vertraagt en ontvang praktische tips

Uptrends' gratis Website Speed Test geeft u een momentopname van hoe uw desktop- of mobiele gebruikers uw webpagina ervaren. U krijgt alles wat u nodig hebt om slimme performancegerelateerde beslissingen te nemen over uw website en de inhoud ervan. Inspecteer uw Google PageSpeed Insights-score, aanbevolen verbeteringen, belangrijke paginastatistieken en watervalrapport over de voortgang van het laden van pagina’s.

Eerst kiezen we uit een Chrome of Edge browser. Vervolgens volgt de tool elk detail tijdens het laden van uw pagina. U kunt bekijken hoe uw websiteperformance zich verhoudt op verschillende apparaten en netwerken uit regio’s over de hele wereld. U kunt ook slecht werkende inhoud van externe partijen aantreffen die uw site vertragen.

Core Web Vitals, W3C timing metrics en filmstrip

Met Google’s Core Web Vitals en W3C-navigatietijden, kunt u precies zien wanneer uw webpagina belangrijke laadgebeurtenissen heeft uitgevoerd, zoals First Contentful Paint (FCP) of Time to First Byte (TTFB), bijvoorbeeld.

De tijdlijn van screenshots (filmstrip) is een nieuwe functionaliteit. Terwijl de pagina laadt, worden er screenshots genomen. Zo kunt u precies zien hoe lang het duurt voordat uw pagina is geladen met een visuele tijdlijn.

Website speed test toont Core Web Vitals en W3C metrics om te laten zien wat kan worden verbeterd, samen met een tijdlijn van screenshots van uw pagina terwijl die laadt.

Vergelijk de paginasnelheid van Google Chrome en Edge

Natuurlijk, meer dan 60 procent van het surfende publiek gebruikt Chrome, maar dan blijven er nog steeds miljoenen mensen over die concurrerende browsers gebruiken. Firefox en Edge hebben ongeveer 16 procent marktaandeel onder desktopgebruikers. Zorg ervoor dat al uw andere gebruikers ook een geweldige ervaring hebben.

Uptrends gebruikt altijd de nieuwste browserversies voor uw Website Speed Tests. De meeste andere diensten die snelheidstests bieden gebruiken oudere browserversies.

Controleer uw webprestaties in verschillende browsers, zelfs de nieuwste versies.

Een snelle website betekent betere SEO

Weet u dat een langzamere mobiele ervaring ervoor kan zorgen dat uw website daalt in de Google Rankings? Google evalueert de mobiele ervaring van uw site en gebruikt uw score bij het bepalen van uw positie voor een zoekwoord. U hebt misschien de beste inhoud, maar uw mobiele snelheid kan u naar beneden halen.

Optimaliseer met Google PageSpeed Insights

Iedereen houdt van een snel ladende website; in feite leiden snel ladende pagina’s tot hogere conversies, lagere bouncepercentages en een betere gebruikersretentie. De Speed Test Tool geeft u optimalisatiesuggesties die u nodig hebt om daarop uw inspanningen te concentreren en de beste resultaten te behalen.

Deel de resultaten van uw Website Speed Test

Moet u uw testresultaten voor later bewaren of ze met iemand anders delen? Gebruik de knop Resultaten delen en kopieer een deelbare koppeling naar uw klembord. Stuur de testresultatenkoppeling naar teamleden via uw favoriete communicatiekanalen.

Test de mobiele snelheid van uw website

Google rangschikt uw pagina op mobiele snelheid, en mobiele internetgebruikers zijn desktopgebruikers voorbijgestreefd. Selecteer de grootte van het browservenster dat we gebruiken voor uw test en bekijk de resulterende laadtijden. We hebben de meest populaire apparaten ingebouwd voor uw tests.

Run tests via verschillende viewports van mobiele apparaten.

Gebruik request- en response-headers om diep te graven

Http-request- en -response-headers bevatten veel nuttige informatie die u helpt specifieke controles te begrijpen. Zorg ervoor dat u ze inspecteert op langzame of niet gevonden elementen.

Verdiep in de details van geladen pagina-elementen met request en response headers.

Eén Website Speed Test is niet genoeg. Automatiseer uw tests!

Test de snelheid van uw website 24/7

U kunt niet de hele dag door de snelheid van uw site controleren; u hebt ander werk te doen. Maak u geen zorgen, Uptrends geeft u rugdekking. Uptrends monitort elk element van uw pagina voor u, zodat u andere dingen kunt doen, en we laten het u weten als er iets mis is.

Websitesnelheid vanaf de locaties van uw gebruikers

De dichtheid van Uptrends' 233 controlestations stelt u in staat de performance van uw website te testen vanaf dezelfde plaatsen en over dezelfde internetinfrastructuur die uw bezoekers dagelijks gebruiken. U zult latencyproblemen ontdekken die monitoringdiensten met kleinere netwerken niet kunnen zien.

Ontvang dagelijks webperformancerapporten

Uptrends-rapportage kan u de data sturen die u nodig hebt om probleemlocaties en performancetrends op te sporen. U krijgt grafieken en data waarmee u performanceverlies over dagen, weken en maanden kunt identificeren. U kunt de incidentele performancepieken en de trends vastleggen.

Ontdek fouten voordat uw gebruikers dat doen

Zelfs de meest subtiele veranderingen binnen uw site of de systemen die deze ondersteunen, kunnen uw inspanningen om een goed presterende site te handhaven, ondermijnen. Met Web Performance Monitoring kunt u uw controles automatiseren en weet u het onmiddellijk als iets ervoor zorgt dat de performance van de site afneemt.

Ontvang alerts wanneer uw site traag is

Uptrends' geavanceerde alerting laat het u weten als het een discrepantie vindt in uw inhoud, responsgrootte of responscode, of als authenticatie mislukt. Gebruik sms, e-mail, spraak, webhooks of integraties met tools zoals PagerDuty en Slack.

Vergeet website uptime niet

HTTP/HTTPS-controleregels zijn de meest populaire controleregeltypes van Uptrends. Gebruik Uptime Monitoring om de uptime van uw site dag in, dag uit te bewaken. Performance- en uptime-monitoring samen zorgen ervoor dat uw site beschikbaar en snel is, en dat u het weet wanneer dat niet het geval is.

Voer elke 5 minuten uw Website Speed Test uit

Het is zo eenvoudig om aan de slag te gaan met geautomatiseerde webperformancetests. Laat Uptrends u helpen uw websitesnelheid te verbeteren en te handhaven.

Probeer het 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.