“Uptrends is voor ons cruciaal om te weten of we vooruitgang boeken maken met snelheidsoptimalisatie.”

Ipswitch is een softwareleverancier met hun hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts. Ipswitch maakt de netwerkwereld een veiligere plek om data te delen met hun gebruiksvriendelijke, veilige, beheerde bestandsoverdrachtoplossingen, FTP-serversoftware en oplossingen voor netwerkmonitoring. Vandaag spraken we met Eric Bruyn, Director of Digital Marketing bij Ipswitch.

Ipswitch heeft een wereldwijde service en publiceert hun website in het Engels en zeven andere talen: Japans, Chinees, Koreaans, Duits, Frans, Portugees en Spaans. Met behulp van AWS onderhoudt Ipswitch servers in de VS, Europa en Azië om hun wereldwijde klantenbestand een snelle ervaring te bieden.

Test vanaf de locaties van de gebruikers

Na het migreren van hun sites naar AWS, was testen vanuit Massachusetts niet effectief omdat controles die afkomstig waren van hun hoofdkantoor altijd de inhoud van de Amerikaanse server ophaalden. Ipswitch wist niet of hun sites goed werkten als ze vanuit andere regio’s werden benaderd wanneer ze door één van de andere twee servers werden ondersteund, dus had Ipswitch een andere oplossing nodig.

Uptrends' gratis tool beviel zo goed dat we besloten de 30 dagen gratis proefaccount uit te proberen; daarna hebben we ons geabonneerd.

“Als we onze sites wilden controleren op beschikbaarheid en performance, gebruikten we gratis sitesnelheidstools en Uptrends was een van de gratis tools die we het vaakst gebruikten. Met Uptrends konden we onze sites controleren vanuit regio’s die onze andere servers gebruiken. Uptrends' gratis tool beviel zo goed dat we besloten de 30 dagen gratis proefaccount uit te proberen; daarna hebben we ons geabonneerd. Wat Uptrends zo waardevol voor ons maakt, is dat wanneer er verschillen zijn tussen wat iemand in de ene regio van de wereld ervaart ten opzichte van de onze, dit moeilijk te repliceren is. Met Uptrends kunnen we data gebruiken om het probleem aan te pakken.”

Met Uptrends' netwerk van meer dan 233 mondiale controlestations kan Ipswitch hun site controleren op uptime en performance vanaf de locaties van hun gebruikers. Eric en zijn team kunnen snel problemen signaleren die een gedeelte van de gebruikers treffen, ongeacht of die zich in Boston, Argentinië, Spanje of Bangkok bevinden.

Performance is het belangrijkste

“We hebben in 2018 een aantal behoorlijk grote verbeteringen aangebracht in onze sitesnelheid, dus we hebben KPI’s op de hele site, omdat sitesnelheid cruciaal is voor SEO, bouncepercentages (vooral op mobiele apparaten) en conversiepercentages. Uptrends is voor ons van cruciaal belang om te monitoren of we wel vooruitgang boeken met onze snelheidsoptimalisaties.”

“Wanneer er verschillen zijn tussen wat iemand in de ene regio van de wereld ervaart ten opzichte van de onze, is dit moeilijk te repliceren. Met Uptrends kunnen we data gebruiken om het probleem aan te pakken.”

“Een van de dingen die Uptrends ontdekte toen we naar AWS migreerden, was dat de Azië-server erg traag was met laadtijden van 10 seconden. Toen bleek dat het een probleem was met een certificaat. Wanneer de website geladen werd, laadde de Azië-server een certificaat van de server in Noord-Amerika. De request reisde van Azië naar Amerika en weer terug waardoor ernstige performanceproblemen werden veroorzaakt.”

Ipswitch begrijpt hoe performance hun gebruikers en hun bedrijfsresultaten beïnvloedt. Door te monitoren met Uptrends kan Ipswitch problemen met de gebruikerservaring in de gaten houden en snel identificeren. Ipswitch weet dat als er een probleem optreedt, Uptrends' Alerting en rapportage hen snel naar de hoofdoorzaak zullen leiden. Uptrends kan u helpen uw gebruikers en inkomsten te beschermen met website monitoring, webapplicaties monitoring, API Monitoring en Real User Monitoring.

Ontvang performancegerichte resultaten

Plan een demo of probeer vandaag Uptrends 30 dagen zonder verplichtingen gratis uit!

Probeer Uptrends vandaag!
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.