“Uw monitoringtool is precies de tool die het bedrijf nodig had.”

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

LloydsPharmacy Online Doctor is een toonaangevende Britse apotheek en zorgverlener met 1.300 apotheken in het VK. LloydsPharmacy Online Doctor biedt online toegang tot artsen en biedt behandelingen en medicijnen op recept aan patiënten in zowel het VK als de Republiek Ierland.

Uptrends kreeg de kans om te spreken met Slawek Dejneka, IT Infrastructure and Operations Manager bij LloydsPharmacy Online Doctor om te praten over hoe Uptrends’ Synthetic Monitoring-oplossingen helpen hun uitgebreide e-commercenetwerk soepel te laten lopen.

Uitdagingen

Als een patientgeoriënteerd bedrijf in de zorgsector biedt LloydsPharmacy Online Doctor een tal van van producten en diensten aan zijn patiënten via hun website en mobiele app.

Om het grote aantal transacties dat jaarlijks wordt verwerkt bij te houden, wilden ze een oplossing voor transactiemonitoring dat gedetailleerde data van echte gebruikers kon aanbieden en goed kon samenwerken met een bestaand monitoringsysteem dat al in gebruik was. Ze hadden een tool nodig die de gebruikerspaden van de patiënten kunnen volgen tijdens het browsen op hun site tot de uiteindelijk transacties van recepten en medische diensten.

“We waren op zoek naar een oplossing waarmee we, onafhankelijk van onze interne monitoringtool, onze systemen van buitenaf kunnen monitoren en precies kunnen volgen wat gebruikers die onze website bezoeken ervaren.”

Oplossing

Daarom vertrouwde LloydsPharmacy Online Doctor op Uptrends’ Synthetic Monitoring-technologie, met het complete aanbod van uitgebreide monitoringtools, om ervoor te zorgen dat patiënten de sitebeschikbaarheid en -performance krijgen waar LloydsPharmacy Online Doctor bekend om staat.

Met name Uptrends’ Transactierecorder bleek nuttig te zijn voor het testen van kernfuncties zoals logins en aanmeldingsstromen. Het opnemen van essentiële transacties rechtstreeks in de browser met Uptrends’ Transactierecorder, biedt de zichtbaarheid die de online zorgaanbieder zocht om ervoor te zorgen dat eindgebruikers hun website daadwerkelijk kunnen gebruiken, met weinig tot geen storingen, keer op keer en vanaf meerdere locaties.

Het bouwen en bewerken van scripts met de codevrije editor bood het team een eenvoudige maar effectieve manier om winkelwagens, betaalproviders, formulieren en logins probleemloos op te nemen en te monitoren.

“Dat was voor ons een groot voordeel om transacties op deze manier te monitoren door gebruik te maken van de recorder. Het was vooral handig en vrij eenvoudig om de hele transactie op te bouwen.”

API’s worden meer dan ooit essentiële componenten van e-commerce industrie wereldwijd. Ontwikkelaars en bedrijfseigenaren begrijpen hoe belangrijk het is om een solide API-strategie te hebben om de concurrentie voor te zijn. Meer dan 68% van ontwikkelaars verwacht er in 2022 op te kunnen vertrouwen. Het verbindt tientallen e-commercegerelateerde technologieën met elkaar. API’s bieden een aantal belangrijke voordelen die nodig zijn voor succes, waaronder cross-integratie van platforms, verbeterde beveiliging, schaalbaarheid en meer.

LloydsPharmacy Online Doctor keek daarom naar Uptrends’ API Monitoring. Uptrends staat bekend om zijn vermogen zijn klanten de middelen te bieden om uitgebreide API-scenario’s te bouwen – het instellen van meerdere HTTP requests, het verifiëren van API-functionaliteit, tijdige alerts, snelle escalaties en meer.

“We gebruiken Uptrends om onze cloudgebaseerde API-gebaseerde applicaties te monitoren. We voeren om de paar minuten een aantal test calls uit naar de API-eindpunten.”

Steeds meer e-commerceklanten wonen niet in één stad, één land of zelfs één geografische regio. Daarom monitort Uptrends API’s vanaf meer dan 231 wereldwijde controlestations. Met Gelijktijdige Monitoring kunnen IT-professionals vanaf meerdere locaties tegelijk testen.

“Uw monitoringtool is precies de tool die het bedrijf nodig had. De verstrekte informatie is gedetailleerd, wat we nodig hebben voor onze interne doeleinden om onze performance te beoordelen en om te zien in welke gevallen we potentiële problemen kunnen hebben.”

Zakelijke impact/resultaten

LloydsPharmacy Online Doctor streeft ernaar de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan zijn patiënten en moet zorgen voor een hoge beschikbaarheid van zijn online diensten.

Uptrends’ Synthetic Monitoring-pakket biedt LloydsPharmacy Online Doctor een ijzersterke monitoringdekking om te waarborgen dat zijn patiënten de hoogwaardige zorgproducten en -diensten krijgen die ze nodig hebben. Lloyds Pharmacy Online Doctor, een cruciale partner van de Britse National Health Service, werkt ook nauw samen met lokale zorgverleners om in opdracht diensten te ontwikkelen en te leveren om te voorzien in specifieke gezondheidsbehoeften binnen gemeenschappen.

Ze hadden een verscheidenheid aan andere monitoringopties tot hun beschikking, maar ze kozen Uptrends op basis van zijn service, reputatie en productaanbod, waarvan keer op keer is aangetoond dat het zeer betrouwbaar en kosteneffectief is.

Omdat ze hun interne monitoringsysteem niet helemaal wilden afdanken, keken ze naar Uptrends voor een volledig onafhankelijk overzicht van wat hun patiënten zagen tijdens interactie met hun e-commerceplatform. De Transactiemonitoring- en API Monitoring-tools van Uptrends voldeden aan alle eisen met continue geautomatiseerde tests om veranderende omstandigheden te monitoren, zoals falende bronnen, netwerkproblemen, beschikbaarheid van onderliggende database, verlopen beveiligingsgegevens en meer.

Uptrends’ Synthetic Monitoring-tools zijn ook nuttig voor LloydsPharmacy Online Doctor door opties te bieden voor het instellen van clientcertificaten als onderdeel van zijn Multi-step API Monitoring-tool – handig voor het naleven van SLA’s en nalevingsproblemen met betrekking tot het beheer van Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII).

“We zijn er trots op onze patiënten de allerbeste service te bieden, wat betekent dat we 24/7 beschikbaar moeten zijn en dat onze IT-systemen en netwerkinfrastructuur robuust en betrouwbaar moeten zijn. We kiezen de beste tools die beschikbaar zijn om ons te helpen onze patiënten gezond en gelukkig te houden.”

Gesteund door de kracht en schaalbaarheid van de Uptrends Synthetic Monitoring-suite, heeft LloydsPharmacy Online Doctor de tools om veel van de bedrijfskritieke stappen langs de patiëntreis nu en in de toekomst te monitoren als en wanneer het besluit om zijn diensten uit te breiden naar andere markten.

Probeer de synthetic monitoring-oplossingen van Uptrends

U kunt Uptrends 30 dagen gratis uitproberen zonder creditcard of verplichtingen! Begin binnen enkele minuten met monitoren.

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.