Neem gemakkelijk transacties op met de Transactie Recorder

Monitor winkelmandjes, betaalproviders, formulieren en logins.

Download de Transactie Recorder

Opname proces

Alles wat u nodig heeft om transacties aan te maken is een muis, een toetsenbord, en Google Chrome (trouwens, een Uptrends account is ook geen overbodige luxe!).

Start Google Chrome

Chrome is één van de meest populaire browsers, maar als u niet in de gelegenheid bent om Chrome te gebruiken, kunt u de stappen ook handmatig opsturen.

Voeg de extensie toe

Open de Transactie Recorder in Google Chrome’s webstore en voeg de extensie toe aan Chrome.

Start met het navigeren en klikken door uw site. Bestel een product, gebruik de zoekfunctie, login: het is allemaal mogelijk.

Upload naar uw account

Als u tevreden bent, wordt het tijd de transactie naar uw account te uploaden. U kunt de transactie zelf bewerken en testen of ons supportteam dit voor u laten doen.

Monitor uw webwinkel of web applicatie

Kunnen uw klanten uw producten nog steeds bestellen? Is uw betaalprovider nog steeds up-and-running? Wees altijd als eerste op de hoogte van alle problemen die uw klanten ervan weerhouden om te bestellen!

Controleer uw website functionaliteit

Met de Transactie Recorder bent u in staat om formulieren in te vullen, te interacteren met site functionaliteit, en gebruik te maken van elke andere functie in uw website of web applicatie. Neem transacties op in een echte browser, én monitor ze daarna in dezelfde, echte browser.

Breng schaduw DOM’s aan het licht

Een shadow DOM maakt het mogelijk om een aparte, verborgen DOM-structuur te koppelen aan specifieke elementen in de normale DOM-structuur. Configureer uw transactie monitors om (geneste) schaduw DOMs te monitoren, of deze nu in-house zijn geauthoriseerd of door externe partijen.

Bekijk laadtijden in een echte browser, vanuit de hele wereld

We starten een echte browser op één van onze 233 locaties wereldwijd, zodat uw klikpaden in de meest realistische vorm in de gaten worden gehouden.

Met Gelijktijdige Monitoring kunt u kiezen uit 3 of meer locaties, en Uptrends test vanuit al deze locaties tegelijkertijd. U krijgt veel meer data en snellere waarschuwingen.

Wereldwijd netwerk van controlestations

Analyseer

Krachtige tools om uw resultaten te analyseren

Transactie Screenshots

Zie precies wat er in de browser gebeurt wanneer er een fout optreedt, met Transactie Screenshots. Laat een screenshot maken na elke stap, of alleen wanneer er een fout optreedt.

Bekijk alle elementen per stap

Met Transactie Watervallen, kunt u gedetailleerd bekijken welke elementen er worden ingeladen per stap. Bekijk HTTP(S) headers, bestandgroottes en laadtijden per afzonderlijk element.

Inspecteer de laadtijd per stap

Bekijk precies hoe lang het duurde om een bepaalde stap af te ronden. Was het het inloggen dat de langere laadtijd veroorzaakte, of het bestellen van het product? Met Uptrends' rapportages ziet u het direct.

Klaar om uw eerste transactie te uploaden?

Maak dan snel een account aan! We bieden een gratis 30-daagse proefversie aan, waarbij u alle functionaliteit (inclusief transacties!) kunt testen, zonder verplichting.

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.