‘Iedereen kan een opname maken zonder te hoeven weten hoe je moet programmeren.’

Neogrid biedt oplossingen voor supply chain management die bedrijven synchroniseren met de werkelijke vraag. Zij zorgen ervoor dat producten altijd op de juiste plaats en tijd en in de juiste hoeveelheid beschikbaar zijn voor de consument. Neogrids webapplicaties helpen bedrijven, ongeacht hun omvang het maximale rendement uit hun voorraad te halen, met inbegrip van fabrikanten, groothandels en retailers.

Wij spraken met Jeferson Marques, Global Operations Analyst GEO, om te weten te komen hoe Uptrends ze helpt bij het behouden van een hoge beschikbaarheid van hun talrijke webapplicaties. Neogrid maakt gebruik van Uptrends' Operatorgroepen om hun teamstructuren weer te geven, informatiemuren af te breken en alle operators de tools te geven die zij nodig hebben om proactief toezicht te houden op de dagelijkse werkzaamheden van hun complexe systeem van 74 webapplicaties.

De juiste oplossing voor een mondiale onderneming

Neogrids onderzoeksteam heeft verschillende monitoring oplossingen geëvalueerd voordat zij Uptrends kozen. Het onderzoeksteam evalueerde de oplossingen op basis van wie de beste technologie tegen de beste prijs had. Zo kwam Uptrends op hun lijst van de drie beste oplossingen. Wat was doorslaggevend voor Neogrids keuze? De individuele aandacht en goede support maakten het verschil.

‘Hij begreep onze behoeften echt en hielp ons het juiste pakket te vinden.’

‘Een paar jaar geleden hadden we een onderbreking in de glasvezelverbinding waardoor alle communicatie uit Brazilië verbroken was. De monitoringbedrijven die geen controlestations in Brazilië hadden, waren niet op de hoogte van het probleem. We hebben voor Uptrends gekozen vanwege onze goede relatie met onze monitoring consultant bij Uptrends. Hij begreep onze behoeften echt en werkte samen met ons om het juiste pakket samen te stellen dat ons zal beschermen in het geval er opnieuw een onderbreking in de glasvezelverbinding is. Bovendien is de customer support geweldig. Dus het draait echt om de mensen.’

Lokale problemen zoals de onderbreking in de glasvezelverbinding die Jeferson hierboven noemt, kunnen onopgemerkt blijven door monitoring oplossingen met kleine controlestationnetwerken. Uptrends heeft wereldwijd 233 controlestations om lokale uitval te helpen identificeren. Alleen al in Zuid- en Midden-Amerika heeft Uptrends 13 controlestations.

Wanneer elke gebruikerstransactie ertoe doet

Neogrid heeft 74 webapplicaties, en zij willen er zeker van zijn dat hun applicaties voor alle gebruikers altijd goed werken. Hoewel zij meerdere controleregels voor uptime hebben, is alleen uptime controleren niet genoeg. Neogrid gebruikt meer dan 90 transactie-controleregels om ervoor te zorgen dat hun diensten goed werken.

‘Een HTTP- controleregel vertelt ons misschien dat een pagina goed is, maar hoe weten we dat hij ook werkt?’

‘Onze gebruikers gebruiken een SSO-login (Single Sign-On) voor toegang tot onze applicaties, dus moeten we precies weten dat het werkt. Een HTTP- controleregel vertelt ons misschien dat een pagina goed is, maar hoe weten we dat hij ook werkt?’ We hebben transactie-controleregels geconfigureerd die inloggen. Eenmaal ingelogd, laten we ze dingen doen zoals een factuur controleren en dan weer uitloggen. Transactie monitoring is de functie die we het meest gebruiken.'

Het beheren van zoveel transactie-controleregels vereist zorgvuldigheid, en eenvoudige applicatiewijzigingen kunnen een rimpeleffect hebben dat de transactie-controleregels beïnvloedt.

‘We hebben enkele vergaande veranderingen aangebracht in ons product, en toen moesten er heel veel transactie-controleregels veranderd worden. Hierbij hebben we Uptrends ingezet om de veranderingen aan te brengen. Met Uptrends’ Transactie recorder kan dit heel snel en gemakkelijk. Het was verbazingwekkend. Het is een geweldige functie. ‘Iedereen kan een opname maken zonder te hoeven weten hoe je moet programmeren.’

KPI’s en SLA’s beheren met Uptrends' realtime rapporten

Met zoveel producten die elk aspect van de supply chain ondersteunen, kan het verzamelen van de data om uw KPI’s en SLA’s te ondersteunen afschrikken, maar met de geplande rapporten van Uptrends krijgt Neogrid deze klus snel gedaan.

‘We gebruiken Uptrends om onze KPI’s te genereren. We gebruiken Uptrends om uptime- en downtimerapporten te genereren die automatisch naar onze coördinator worden gestuurd. Hij genereert met behulp van de data van Uptrends en enkele andere bronnen een officieel rapport dat we naar onze raad van bestuur en klanten sturen. Met Uptrends’ realtime rapporten kunnen we onze SLA’s goed in de gaten houden, en als Uptrends aangeeft dat we bijna niet meer aan onze SLA voldoen, weten we waar we onze aandacht op moeten richten.’

Vereenvoudig uw proces met Uptrends' Synthetic Monitoring

Neogrid merkt dat zij hun beschikbaarheid en het functioneren van hun webapplicaties konden handhaven met synthetic monitoring-oplossingen van Uptrends. Onze monitoring consultants kunnen u helpen bij het vinden van het juiste pakket voor uw website en diensten. Plan een demo of begin vandaag nog met uw gratis proefperiode!

Probeer Uptrends vandaag!
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.