Dé vertrouwde web monitoring standaard voor SaaS applicaties

Alles staat of valt met de beschikbaarheid, snelheid en functioneren van uw dienst. Uptrends kan de aanwezigheid van uw Software as a Service 24/7 controleren vanaf de locaties van uw gebruikers.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Bedrijfslogo's waaronder Akamai, Veritas, Microsoft, LexisNexis en SAP

Uw SaaS-bedrijf en services staan altijd aan

Een SaaS-product kan simpelweg niet down gaan zonder schade aan uw reputatie en, uiteindelijk, uw inkomsten. Of uw service nu een website of API is, als uw gebruikers merken dat de service down is of niet goed functioneert, zullen het vertrouwen en de loyaliteit van de gebruikers sterk afnemen. Met Uptrends' Website- en Webservice-controleregels weet u of uw service stukloopt. Bovendien is Uptrends' SLA (Service Level Agreement) Monitoring een uitstekende manier om uw beschikbaarheid te volgen en aan te tonen vanuit het perspectief van een derde partij.

Wees zeker dat uw SaaS service goed werkt

Het is van cruciaal belang dat uw SaaS-webapplicatie en ondersteunende API-backbone werken zoals bedoeld.

  • Werken uw kritieke gebruikerspaden goed? Uw service heeft processtromen die essentieel zijn voor een goede gebruikerservaring. Uptrends Web Application Monitoring kan door die complexe gebruikersacties stappen en hun functioneren en snelheid verifiëren.
  • Reageren uw eindpunten? Als kritieke API-interacties beginnen te falen, moet u dat weten. Uptrends Multi-Step API Monitoring is de perfecte oplossing voor het testen van uw API-responses op nauwkeurigheid en snelheid. U kunt zelfs meerdere call-transacties valideren en testen met hergebruik van gegevens. U zult het weten als uw API ergens in de call stack instort.
Monitor complexe gebruikersacties zoals boekingen en aanmeldingsformulieren
Testimonial foto van klant
“We kunnen problemen zien die onze klanten daadwerkelijk ervaren voordat, of in elk geval tegelijkertijd dat zij ze zien.”
Steve Timms, ICT Operations Manager bij CoreLogic

Monitor voor een voorsprong

Ervoor zorgen dat uw service een hoge beschikbaarheid heeft, is niet genoeg; u moet ervoor zorgen dat uw service sneller is dan die van de concurrentie. Uptrends kan u helpen basislijnen uit te zetten en ervoor te zorgen dat u binnen concurrerende marges blijft.

Ontwerp voor een streepje voor

U kunt monitoring van Uptrends achter uw firewall brengen met Persoonlijke Controlestations. Gebruik Uptrends' monitoring in uw ontwikkel- en acceptatieomgevingen om elke release te testen voordat deze gevolgen heeft voor uw gebruikers.

Integreer met CI/CD

Met Uptrends' API kunt u uw transactiescripts integreren in uw broncontrolesystemen en de updates van uw releases automatiseren als ze de ontwikkelings-, acceptatie- en releaseprocessen doorlopen.

We nemen de beveiliging van gegevens net zo serieus als u dat doet

Uptrends voldoet aan de ISO 27001-beveiligingsnorm

Naleving van ISO 27001 garandeert dat Uptrends beschikt over de processen en procedures om uw informatie veilig te houden.

Uptrends Vault voor gevoelige informatie

De Uptrends Vault beperkt de toegang tot uw gevoelige certificaten, keys en authenticatiegegevens. De vault maakt ze toegankelijk maar niet zichtbaar in uw controleregelinstellingen of uw rapporten.

AVG-compliant

Naleving van de AVG is een vereiste van de Europese Unie die van invloed is op het verzamelen, opslaan, overdragen en gebruiken van persoonlijke gegevens. Uptrends voldoet volledig aan de regelgeving.

Start met het monitoren van uw SaaS applicatie

Val op tussen de concurrenten en bied uw gebruikers een snelle en stabiele service door Uptrends op te nemen in uw monitoringplan voor digitale ervaringen. Zonder verplichtingen en we hebben geen creditcard nodig.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.