‘We beschouwen iets pas als voltooid als Uptrends zegt dat het goed werkt.’

CoreLogic biedt information intelligence om groeimogelijkheden te identificeren en beheren, zakelijke prestaties te verbeteren en risico’s te beheren. Of zij nu in onroerend goed, hypotheekfinanciering, verzekeringen of de publieke sector werkzaam zijn, de klanten van CoreLogic vertrouwen op hun SaaS-oplossingen voor unieke inzichten op onroerendgoedniveau. CoreLogic koos Uptrends voor het beheer van hun beschikbaarheid, performance en functionaliteit.

We spraken met Steve Timms, ICT Operations Manager, om inzicht te krijgen in hoe CoreLogic Uptrends gebruikt om hun doelen te realiseren. Steve’s team gebruikt Uptrends elke dag, en ze gebruiken grote beeldschermen zodat hun dashboards voor het hele team zichtbaar zijn. Zodra er iets misgaat, is het team op de hoogte met alerts via integraties met zowel Slack als PagerDuty.

‘Zodra de fout bij Uptrends is afgelopen, sluit het PagerDuty-incident, maar niet eerder.’

‘We hebben een paar verschillende alertdefinities geconfigureerd. Het eerste en belangrijkste is de infrastructuur van onze on-call alert, die naadloos aansluit op zowel Slack als PagerDuty. Vanaf daar wordt onze oproepbare gebruiker gewaarschuwd, evenals onze controleregels op het beeldscherm die iedereen kan zien. Zodra de fout bij Uptrends is afgelopen, sluit het PagerDuty-incident, maar niet eerder.’

Uw bedrijf is niet statisch, dus dat zou ook moeten gelden voor uw monitoring tools

CoreLogic heeft een enorme groei doorgemaakt, en Uptrends heeft ze daarbij steeds ondersteund.

‘Uptrends heeft ons geholpen bij het bepalen op welk moment we welke hoeveelheid werk konden verschuiven.’

‘Met Uptrends konden we extra controleregels toevoegen op het moment dat we die nodig hadden bij nieuwe producten of overnames. Bij de overnames heeft Uptrends ons geholpen een basislijn vast te stellen van hoe de applicaties eruitzagen voordat we ze onder onze vleugels namen. Door Uptrends te gebruiken konden we de problemen identificeren en begrijpen waaraan gewerkt moest worden toen we ze in huis migreerden. Uptrends heeft ons geholpen bij het bepalen op welk moment we welke hoeveelheid werk konden verschuiven.’

We hebben Uptrends gebouwd om het aan te kunnen passen aan de groeiende behoeften van uw bedrijf. Net als uw bedrijf groeit Uptrends en past het zich aan om te voldoen aan uw behoeften en past het zich aan aan een omvangrijk en veranderlijk technologisch landschap.

Betere uptime en snellere probleemoplossing met Uptrends

Als u uw downtime en snelheid bij probleemoplossing weet, kunt u processen verbeteren en de klanttevredenheid vergroten. CoreLogic gebruikt een verscheidenheid aan Synthetic Monitoring oplossingen zoals Uptime Monitoring en Web Performance Monitoring om hun webapplicatie nauwlettend in de gaten te houden.

‘Er is een drastische vermindering van de hoeveelheid downtime sinds we hier zicht op hebben met Uptrends.’

‘We gebruikten Uptrends om greep te krijgen op de hoeveelheid downtime en de hoeveelheid tijd die het kostte om problemen op te lossen. Nu hebben we een bijzonder laag percentage downtime. Onze KPI’s zijn gedaald tot zo’n 2,5 storingen per maand, en dat halen we ongetwijfeld elk jaar. Eerst wisten we niet hoeveel downtime we hadden, toen hebben we doelen gesteld van acht en later zes, vervolgens vier, en nu zitten we op tweeënhalf. Er is een drastische vermindering van de hoeveelheid downtime sinds we hier zicht op hebben met Uptrends.’

CoreLogic gebruikt SLA-controleregels voor interne rapportage en verantwoording, en zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, hebben ze sinds 2013 het aantal incidenten van urgentieniveau 1 en 2 met zo’n 62 procent kunnen verminderen.

SSL Certificaat monitoring beschermt reputatie en geeft gemoedsrust

SSL-certificaten zijn ongetwijfeld het makkelijkste deel van het handhaven van een veilige verbinding en het bieden van gemoedsrust aan klanten dat uw site veilig is. Maar SSL-certificaten zijn ook makkelijk over het hoofd te zien. Wanneer een SSL-certificaat vervalt of niet correct is geconfigureerd, schaadt het de reputatie van een merk als gebruikers waarschuwingen over ongeldige certificaten ontvangen. CoreLogic gebruikt Uptrends' SSL Certificaat monitoring om die van hen up-to-date te houden.

‘SSL Certificaat Monitoring is een vrij recente uitbreiding van ons Uptrends-arsenaal. Het geeft ons gemoedsrust. We kunnen hiermee onze belangrijkste certificaten in de gaten houden en er op letten dat ons proces van organiseren en vernieuwen goed werkt. Het is een waarborg om ervoor te zorgen dat we er bovenop zitten. We zien de alerts verschijnen, en als we geen vervanging klaar hebben staan, weten we dat we haast moeten maken om de reputatieschade te voorkomen die zou ontstaan als klanten de waarschuwingen ontvangen. Het is een slechte dag als er een certificaat vervalt.’

Web Application Monitoring test alle aspecten van CoreLogic’s service

CoreLogic vond Uptrends' Transactie Recorder en scripting service eenvoudig om te gebruiken.

Het proces is heel eenvoudig. Via de Chrome-plug-in voer je de transactie uit, je uploadt hem, hij wordt gecontroleerd en het script wordt gemaakt. Het is dus geen ingewikkeld proces.

‘Met de transactie monitor kunnen we niet alleen zien dat onze service in de lucht is, maar ook dat deze werkt als verwacht.’

Als uw omzet en reputatie afhangt van een goed werkende webapplicatie (logins, winkelwagens, financiële transacties, webformulieren), is het niet genoeg om te weten dat uw site in de lucht is. Lees verder als u meer te weten wilt komen over hoe CoreLogic Web Application Monitoring gebruikt.

‘Een van de functies van Uptrends waardoor het product voor ons aantrekkelijk was, was het feit dat we volledige transactie monitoring konden uitvoeren. We gebruiken Web Application Monitoring niet alleen om te testen of onze applicatie beschikbaar is, maar ook of deze goed werkt. We hebben monitors geconfigureerd die inloggen bij de applicatie, een rapport opstellen en dit downloaden. Vervolgens wordt gecontroleerd of het rapport een bepaalde tekststring bevat door hierin te zoeken naar een overeenkomend patroon. Dan loggen we uit en controleren of alles goed wordt afgerond. Met de transactie monitoring kunnen we niet alleen zien dat onze service in de lucht is, maar ook dat deze werkt als verwacht. We kunnen problemen zien die onze klanten in de echte wereld zien voordat of ten minste op hetzelfde moment dat zij ze zien. We kunnen problemen oplossen en onze klanten en support laten weten dat we op de hoogte zijn van de problemen. Hierdoor merkt de community dat wij de ervaring van onze klanten belangrijk vinden en dat we problemen proberen op te lossen voordat zij er last van hebben.’

Krijg gemoedsrust met Uptrends

CoreLogic verbeterde hun uptime en responstijden, en zij waarborgen hun webapplicaties met behulp van Uptrends. Uptrends kan hetzelfde doen voor uw website of -service. Probeer Uptrends 30 dagen gratis. Twijfelt u nog? Meld u dan aan voor een 1-op-1 demo met een monitoring consultant!

Probeer Uptrends vandaag!
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.