Digital Experience Monitoring

Dé no. 1 tool voor Digital Experience Monitoring

Uw bedrijf staat voor het leveren van waardevolle producten en diensten aan uw gebruikers. De impact van de digitale ervaring die u voor de gebruiker levert moet daarom worden geobserveerd. Digital Experience Monitoring (DEM) zorgt ervoor dat u 24/7 inzicht krijgt in de digitale werkomgeving en snel reageert voordat de gebruikerservaring hapert.

Begin met monitoren
Bedrijfslogo's inclusief Microsoft, Vimeo, Zendesk, Vodafone en SpaceXBekijk gebruikerservaringen

Garandeer klanttevredenheid met proactieve synthetic monitoring

Een cruciaal onderdeel van elke Digital Experience Monitoring-strategie is Synthetic Monitoring — proactieve monitoring die gebruikmaakt van ons wereldwijde netwerk van controlestations om uw website of server routinematig te controleren op beschikbaarheid en performance. Houd al uw systemen nauwlettend in de gaten. Als er een storing is, sturen we alerts voordat deze de gebruikerservaring beïnvloedt.

Ik wil meer weten over Synthetics
Dashboardtegels van Synthetic Monitoring, laadtijd per controlestation, performance en bestelproces.

Uptime Monitoring

Met 233 controlestations weet u zeker dat u nooit een storing mist. Houd uw website uptime nauwlettend in de gaten vanaf locaties over de hele wereld, niet alleen in de buurt.

Web Application Monitoring

Monitor kritieke klikpaden, zoals logins, betalingen en formulieren. Gebruik de scripteditor of vraag hulp aan support.

Web Performance Monitoring

Ontvang alle details om de snelheid van uw website te verhogen met Web Performance Monitoring. Monitor in echte browsers, meet W3C-kengetallen/ Core Web Vitals en krijg tijdlijn screenshots.

API Monitoring

API monitoring helpt u bij het inspecteren van veranderende omstandigheden in uw API-configuratie. Stel eenvoudig API calls in om uw API responses te verifiëren. Krijg inzicht in uw API-status, uptime en performance.

Testimonial foto van klant
“We monitoren de performance van onze homepage, en we krijgen heel verschillende prestaties met verschillende browsers.”
Steven Andrews, Leader Application Support bij Virgin Australia

Start uw gratis Digital Experience Monitoring proefperiode

Uptrends’ Digital Experience Monitoring versterkt uw merk en is nog betaalbaar ook. Website Monitoring is snel in te stellen, en als er iets misgaat laat Uptrends het u meteen weten. Maak binnen een paar stappen uw gratis proefversie aan. Begin vandaag nog!

Probeer Uptrends nu
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.