Gratis Mobile Website Speed Test

Test uw mobile website speed.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Wat u krijgt

Als u uw URL invult, een apparaattype en een controlestationlocatie kiest, opent Uptrends een nieuwe Chrome-browser en laadt uw pagina. Het controlestation simuleert de schermgrootte en verbindingssnelheid op basis van uw toolinstellingen. Uptrends meet elke request en respons en houdt de laadtijd bij terwijl uw pagina laadt in het Chrome-browservenster. U krijgt een gedetailleerde, nauwkeurige schatting van de ervaringen van uw gebruikers op basis van de locatie, verbindingssnelheid en het apparaat die u hebt gekozen. Uw testresultaten geven u de statistieken die u nodig hebt om slimme beslissingen te nemen over de mobiele performance van uw site.

Hoe is de mobiele snelheid van uw website?

Mobiel gebruik heeft meer dan vier jaar geleden de desktop overtroffen, maar veel bedrijven blijven zich concentreren op de desktop. Hoewel een snelle mobiele ervaring een hoge desktopsnelheid garandeert, betekent het nog veel meer voor uw business. Hogere mobiele snelheden betekenen lagere bouncepercentages, hogere conversies, betere retentiepercentages en betere merkperceptie. Google gebruikt uw mobiele snelheid ook als rankingfactor. Dus als uw bezoekers minder bouncen en langer blijven, krijgt u een rankingboost. En als Google u sneller klokt dan de concurrentie, stijgt u nog wat verder. Het is een win-winsituatie!

Bandbreedtebegrenzing

Hoe is uw mobiele snelheid op 2G? En op 4G? Google PageSpeed Insights gebruikt een langzame 4G-verbinding om uw mobiele site te testen, dus misschien is 3G-snelheid een goede verbindingssnelheid voor uw testen. U hebt de mogelijkheid om de meest voorkomende verbindingssnelheden te simuleren.

Kies uw apparaat

Mocht u het zich afvragen, Google simuleert een Nexus 7 voor hun testen. Of u nu de Nexus 7 of een ander mobiel apparaat kiest, Uptrends stelt de schermgrootte in en gebruikt de bijbehorende user agent. Uw site merkt het verschil niet en zou inhoud moeten retourneren op basis van het apparaat en de schermgrootte.

Google PageSpeed Insights

Als u een groene Google PageSpeed-score krijgt, bent u op de goede weg. Zo niet, bekijk dan de prestatieaanbevelingen voor tips over het verbeteren van uw snelheid en uw score. Google splitst ze op op basis van hun impact, dus geef prioriteit aan rode suggesties met hoge impact.

Paginaperformancebudget

Performance is een evenwichtsoefening. Als uw pagina grote bestanden of te veel elementen bevat, zoals scripts, CSS-bestanden, HTML-documenten of afbeeldingen, hebt u uw budget verbruikt. Uw gratis Mobile Speed Test splitst de verdeling van uw pagina-elementen op, zodat u elementen die niet in balans zijn gemakkelijk kunt zien.

Performance-waterval

Voor elk pagina-element krijgt u uw verbindings- en downloadtijden in de volgorde waarin ze plaatsvinden, wanneer ze beginnen en wanneer ze eindigen. Identificeer knelpunten, probleemelementen van derde partijen en latentieproblemen.

Verbindingsdetails

Uw waterval geeft u de volgorde en timing voor elk element, maar de samenvatting geeft de gemiddelden voor elk aspect van uw verbindingen, zoals resolve tijd. De samenvatting helpt u vertragingen vanwege verbindingen te identificeren.

Schermgroottes

Uw responsive design moet zich aan elke schermgrootte aanpassen en reageren met inhoud van de juiste grootte. Met Mobile Website Performance Monitoring kunt u ervoor zorgen dat uw site de inhoud met de voor het apparaat geschikte grootte levert.

Verbindingssnelheden

Probeer verschillende apparaten uit met verschillende verbindingssnelheden, 2G, 3G of 4G. Reageert uw site met inhoud die geschikt is voor het type en de snelheid van de verbinding?

Request en Respons headers

U hebt toegang tot de request en respons headers voor elk pagina-element. U krijgt alle informatie die u nodig hebt om slimme contentbeslissingen te nemen.

Elementen van derden

Weet u niet zeker wie een element levert, ga dan naar de domeingroepen op uw waterval om elementen te zien die op type zijn gelabeld. Zoek ze dan op uw waterval om te zien hoe goed ze hebben gepresteerd.

Test mondiaal

Kies verschillende controlestationlocaties en ontdek hoe goed uw mobiele site reageert op uw gebruikers op die locatie. Als u uw testen automatiseert, kunt u kiezen uit maar liefst 233 controlestations.

Controleer de inhoud

Als u automatiseert, kunt u inhoudscontroles toevoegen om ervoor te zorgen dat uw site reageert met de juiste inhoud. Zo niet, dan slaat onze geavanceerde alerting alarm!

Begin vandaag nog met Mobile Performance Monitoring van Uptrends

Met onze flexibele Web Performance Monitoring is het eenvoudig om de performance van uw mobiele en uw desktop-site 24/7 te volgen met nog meer opties dan onze gratis tool. U kunt alle Mobile Performance Monitoring-opties uitproberen met onze risicovrije gratis proefperiode van 30 dagen.

Probeer het 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.