Gratis SLA & Uptime Calculator

Ga na of uw provider zijn uptimegaranties waarmaakt.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Wat u krijgt

Wanneer u akkoord gaat met een Service Level Agreement (SLA) van een provider, moet u begrijpen wat die percentages betekenen. En SLA van 95 of 98 procent beschikbaarheid per jaar klinkt geweldig, maar weet u wat dat werkelijk betekent voor uw site of dienst? Met 95 procent kunt u maar liefst 18 dagen ongeplande downtime verwachten. Met 98 procent kunt u zeven dagen per jaar onverwachte downtime verwachten. Kunt u zich dat veroorloven?

Een totale downtime van meer dan twee weken per jaar is misschien prima voor sommige bedrijven, maar kan voor andere rampzalig zijn. Voer voordat u akkoord gaat met de aangeboden SLA de cijfers in in onze handige kleine tool, dan weet u precies waarmee u akkoord gaat.

Voldoet uw provider aan de service level agreement?

Nu weet u wat het percentage betekent, maar hoe wordt uw SLA berekend en geëvalueerd? Controleert uw provider uw dienst vanuit hun netwerk of gebruiken ze een externe leverancier om hun beschikbaarheid te verifiëren?

Wist u dat u gedeeltelijke uitval kunt hebben? Gebruikerslocatie kan ook van invloed zijn op de beschikbaarheid van uw site. Gedeeltelijke beschikbaarheid is weliswaar beter dan helemaal geen beschikbaarheid, maar voldoet het echt aan de overeenkomst? Door Uptrends' controlestationnetwerk met 233 wereldwijde testlocaties te gebruiken, weet u hoe goed hun SLA standhoudt vanuit een mondiaal perspectief.

SLA-drempelwaarden voor uptime, laadtijd van pagina's en reactietijd van operator

Houd de SLA goed in de gaten

Met Website Monitoring van Uptrends kunt u SLA monitoring configureren om uzelf te beschermen. Externe controlestations controleren elke minuut van elke dag de beschikbaarheid van uw site vanaf de locaties van uw gebruikers. Als uw provider hapert, weet u het meteen.

SLA-rapporten afgeleverd in uw inbox

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Uptrends' SLA monitoring kan PDF-, Excel- of HTML-rapporten rechtstreeks naar uw inbox sturen. Ontvang dagelijks, wekelijks of maandelijks rapporten. SLA-overtredingen worden rood weergegeven, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn.

Hoe zit het met gepland onderhoud?

SLA’s hebben vaak tijd ingebouwd voor gepland onderhoud. Omdat gepland onderhoud niet meetelt voor de SLA-voorwaarden, kunt u instellen dat uw SLA monitoring automatisch stopt tijdens geplande onderhoudsperioden.

Weet wanneer uw service wordt onderbroken

Uptrends' geavanceerde alerting waarschuwt u wanneer uw site uitvalt. U kunt alerts ontvangen via tekst, e-mail, spraak/telefoon, pushberichten via de Uptrends-app en via integraties. Gebruik directe integraties met Slack, PagerDuty en StatusHub of configureer er zelf een met behulp van webhooks.

Performance-SLA’s zijn ook belangrijk

Slechte performance kan een grotere impact hebben op de gebruikersperceptie van uw merk dan downtime. Daarom kunt u met Uptrends' SLA-tracking ook garanties voor paginaperformance in de gaten houden door monitoring en rapportering van paginalaadtijd.

Moet u meer dan één SLA monitoren?

Met SLA-definities van Uptrends kunt u meerdere SLA-definities configureren voor meerdere klanten of leveranciers. Met SLA-definities is tracking eenvoudig.

Meer dan alleen SLA monitoring

Beschikbaarheidsmonitoring

Beschikbaarheidsmonitoring is uw eerste halte voor effectieve SLA monitoring. Uw Uptime-controleregels (website of service) controleren de beschikbaarheid één keer per minuut vanaf alle of vanaf een subgroep van de 233 wereldwijde controlestationlocaties van Uptrends.

Webperformance

Beschikbaarheidsbewaking is uw eerste stop voor effectieve SLA-bewaking. Uw website controleren we één keer per minuut om de beschikbaarheid te verifiëren.

Multi-step API

Als u een API aanbiedt of erop vertrouwt, gebruik dan API Monitoring van Uptrends om de beschikbaarheid en functionaliteit van een API te controleren voor elke transactie, van inloggen tot uitloggen.

Webapplicaties

Uw websitetransacties kunnen op veel punten falen. Met Web Application Monitoring van Uptrends kunt u de hele gebruikersreis controleren op performance en functie.

Real User Monitoring (RUM)

Houd de ervaringen van uw feitelijke gebruikers in de gaten met RUM. Krijg gedetailleerde performancedata op basis van browsertype en -versie van de gebruiker, besturingssysteem en -versie, apparaattype en gebruikerslocatie.

Geavanceerde beschikbaarheid

Uptrends' controleregels voor Geavanceerde checks voor databases, SFTP-servers, e-mailservers, SSL-certificaten en DNS-records monitoren ook of al uw systemen werken.

Begin vandaag met SLA Monitoring van Uptrends

Krijg vertrouwen in uw SLA-naleving met SLA monitoring van Uptrends. Start vandaag nog met een Business-proefversie om alles te ervaren wat Uptrends te bieden heeft, inclusief SLA monitoring. U hebt geen creditcard nodig, dus begin meteen met uw vrijblijvende 30 dagen proefperiode.

Gratis proberen
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.