Vind het IP-adres van mijn website en server

Geef ons een URL; wij bezorgen u het IP-adres. Appeltje-eitje.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Check snel uw website IP-adressen

Er zijn veel manieren om uw website IP-adressen te achterhalen. U kunt gebruik maken van Command Prompt (CMD) om een ping of traceroute uit te voeren, een app downloaden om dit te doen of het vragen aan uw hostingprovider. Maar waarom? Tegen de tijd dat u dit heeft geregeld had u uw website IP-adres hier makkelijk en gratis kunnen achterhalen.

Uptrends' gratis tool achterhaalt zowel uw IPv4 en IPv6 adressen. U heeft dus geen aparte tool nodig om beide te controleren. Voer uw domein in, zoals uptrends.com en klik Start test. In een oogwenk heeft u al uw website IP-adressen.

Werkt mijn IP-adres voor iedereen?

Het systeem dat het omzetten van het IP-adres van uw domein afhandelt, is een groot gedistribueerd systeem met servers over de hele wereld. Als uw DNS-record op één server corrupt is, kunnen gebruikers die naar die server worden doorgestuurd uw website niet bereiken, of erger nog, naar een schadelijke site worden doorgestuurd.

Corrupte DNS-records beïnvloeden de beschikbaarheid van uw IP-adres

Website IP-adress beveiliging

Uw DNS-records zijn kwetsbaar voor hackers. DNS-hijacking en -poisoning kunnen een enorme impact hebben op uw bedrijf. Regelmatige IP-adrescontroles kunnen u helpen uw bedrijf te beschermen en u sneller weer online te krijgen in het geval van een cyberaanval.

Kunnen uw gebruikers u vinden?

Het eerste deel van elke reis is weten waar u naartoe gaat. Uw IP-adres verschaft de bestemming, zodat netwerkprotocollen aan de slag gaan en een route naar uw site uitstippelen. Zorg ervoor dat uw adres altijd correct is.

IPv4 of IPv6?

Uw site kan een IPv4-adres en een IPv6-adres hebben, of een van beide. Als uw website beide heeft, moet u beide controleren. Het ene werkt misschien, terwijl het andere niet werkt, en anders kan het een tijdje duren voordat dit wordt opgemerkt.

Meer dan een IP-adres

Uw DNS-record bevat buiten de IP-adressen ook allerlei informatie over uw website. Wijzigingen in die andere waarden kunnen ook van invloed zijn op uw website en de mogelijkheid van uw gebruikers om naar uw site te gaan.

Elke minuut een IP-adrescontrole

Als u uw DNS Monitoring automatiseert, controleert Uptrends uw site elke minuut. Mislukt een controle, dan test Uptrends meteen opnieuw vanaf een ander controlestation. Als de tweede test mislukt, laat Uptrends alerting het u weten.

Overal vandaan controleren

Uptrends heeft 233 controlestations die u kunt gebruiken voor uw tests. Controleren vanaf de locaties van uw gebruikers is cruciaal voor effectieve DNS Monitoring.

Automatiseer uw website IP-adres Monitoring

Zie het grote plaatje

Zeg “Cheese”! Onze uptime-controleregels maakt een browser-selfie, indien mogelijk, wanneer een fout plaatsvindt. Een schermopname van de fout is vaak een geweldige hint wanneer problemen met de beschikbaarheid worden onderzocht.

Ons wereldwijde netwerk is aan het werk

Uptrends heeft 233 controlestations in steden en dorpen over de hele wereld. U kunt kiezen om te testen vanaf enkele of alle controlestations wanneer u uw controles automatiseert.

Dagelijkse rapporten

Met Uptrends' geplande rapportage krijgt u de DNS-responsdata in uw inbox wanneer u maar wilt. U krijgt ook performancedata om trends te ontdekken en ervoor te zorgen dat het omzetten van uw IP-adres zo snel als mogelijk is gebeurt.

Aangepaste dashboards

Het is belangrijk dat u uw data kunt rangschikken op een manier die het beste bij u past. De aangepaste dashboards van Uptrends bieden u de mogelijkheid om grafieken en tabellen te genereren die u de statistieken laten zien die voor u van belang zijn.

Website uptime is belangrijk

Weten dat uw DNS veilig is, is de eerste stap om een goede gebruikerservaring te garanderen, maar het zorgt er alleen voor dat uw DNS-record veilig is. Website Monitoring zorgt ervoor dat uw IP-adres reageert.

Controleer op websitesnelheid

De DNS-resolve is minder dan een milliseconde van uw laadtijd, en veel verschillende dingen dragen bij aan de snelheid van uw website. Met Web Performance Monitoring krijgt u al uw performancedetails.

Bescherm uw IP-adres met website monitoring

Synthetic monitoring is een proactieve benadering om uw aanwezigheid op het web te behouden. DNS monitoring is een belangrijk onderdeel van uw digitale monitoring strategie voor uw website, API’s en webapplicaties. Maar waarom zou u het daarbij laten? Controleer de performance en beschikbaarheid van uw website en zorg ervoor dat uw API’s en webapplicaties werken zoals ze moeten werken. Probeer DNS Monitoring en al het andere 30 dagen gratis uit – u hebt geen creditcard nodig en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.