Monitoring van financiële diensten voor de applicaties en platforms van nu

Met een waarde in de vele biljoenen dollars en de capaciteit om elke dag miljarden transacties te verwerken, moet de globale financiële sector vandaag de dag ronduit feilloos functioneren.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Bedrijfslogo's waaronder Exact, Littlepay, ING, Ortec Finance en allpay.

Handhaaf beschikbaarheid in voortdurend evoluerende financiële app-omgevingen

Klanten maken steeds minder vaak gebruik van fysieke locaties en voeren in plaats daarvan transacties uit vanaf bankwebsites, mobiele apps, vanaf meerdere apparaten op elk moment van de dag. Financiële instellingen hebben glashelder inzicht nodig in al hun klantgerichte applicaties en platforms, zij het legacy-systemen of cloudgebaseerde infrastructuur.

Behoud een concurrentievoordeel door klanten functierijke web- en mobiele apps te bieden in prestatiegedreven omgevingen en monitor transacties tijdens elk moment van de gebruikersreis.

Monitor cruciale transacties, elke stap op de weg

Tast niet in het duister of de stappen die klanten nemen werken zoals ze zouden moeten. Monitor kritieke gebruikersinteracties voor uptime en performance vanaf onze 233 wereldwijde controlestations met Uptrends' Web Application Monitoring.

Met onze Transactie Recorder is het eenvoudig om transacties op te nemen door dezelfde stappen te volgen als uw gebruikers, zoals:

  • Betalingen verrichten of innen.
  • Verbinding maken met merchant services.
  • Valideren van gebruikersinvoer.
  • Ontvangen van geldige server responses.
Grafiek staptiming van financiële transactie

Opnemen met de Transaction Recorder

Uptrends’ Transactie Recorder is een Google Chrome-extensie die een Selenium-achtig script uitvoert waarmee u de voortgang van eindgebruikers kunt volgen terwijl ze door transacties op uw site klikken.

Bewerk uw scripts in de Stap-editor

Importeer uw opgenomen script om de reeds gedefinieerde stappen te bekijken en te bewerken (of maak een geheel nieuwe). Test de scripts zelf of laat ons Support team het scripten en testen voor u doen.

Controleer voor performanceknelpunten

Watervalgrafieken vertellen u precies hoelang het duurde om pagina-elementen te laden, samen met request en response headers. Monitor individuele staptijden voor performanceknelpunten 24/7.

Zie wat er fout gaat met foutsnapshots

Voeg foutsnapshots toe aan transactiestappen om te zien wat gebruikers mogelijk ervaren wanneer zich een probleem voordoet – wat het oplossen van problemen en het opsporen van fouten eenvoudiger maakt.

Assertions definiëren voor elke response

Definieer assertions (controles) voor elke response om de HTTP-statuscode, inhoudcontroles (gebaseerd op platte tekst, JSON-inhoud of XML-inhoud), requestduur en meer te verifiëren.

Voeg authenticatie of clientcertificaten toe

Voeg authenticatie toe of neem clientcertificaten op om toegang te krijgen tot beveiligde API’s. Om een methode in de feitelijke API aan te roepen, moet een API-client zich eerst authenticeren met bijvoorbeeld OAuth-authenticatie.

Upload uw bestanden vanuit de vault

U kunt bestanden uploaden vanuit uw vault als onderdeel van een van uw request-stappen. Alle HTTP-stappen die u configureert in de Multi-step API-controleregel die een request body bevatten, kunnen een bestandsupload of een platte tekst zonder opmaak zijn.

Bewerk direct in de script-editor

Net als transactiecontroleregels heeft het Multi-step API controleregeltype een script-editor als alternatief voor de standaard visuele editor. Breng wijzigingen aan in de stappen van uw controleregel, net zoals bij de visuele editor – maar in een JSON-script in plaats van in de UI.

Sommige gebruikers vinden het gemakkelijker om rechtstreeks in het script bewerkingen uit te voeren dan door de visuele editor te navigeren, en als een script is, is automatisering mogelijk – wat tijd en geld bespaart.

Multi-step API-scripteditorweergave

Blijf op de hoogte van bedrijfskritieke systemen

Houd uptime en beschikbaarheid in de gaten met Uptrends’ Beschikbaarheid Monitoring.

  • Weet dat uw SSL-certificaten niet verlopen zijn.
  • Weet wanneer uw gebruikers altijd hun beoogde bestemming bereiken door uw DNS A-, AAAA-, CNAME-, MX-, NS-, SOA- en TXT-records te monitoren.
  • Maak gebruik van FTP-controleregeltypes om de beschikbaarheid van bestanden te verifiëren en authenticatieprocessen te controleren.
Aangepaste dashboards voor monitoring van performance en beschikbaarheid
Testimonial foto van klant
“Voordat we Uptrends gebruikten, hadden we geen inzicht in onze werkelijke uptime, dat hebben we nu wel.”
Erwin de Winter, Head of Operations bij Ortec Finance

Aangepaste meldingen met onze integraties

Uptrends biedt een aantal manieren om uw teamleden op de hoogte te stellen. Ontvang meldingen via de standaard alertingsmethodes van Uptrends, zoals telefoon-/spraakberichten, sms/tekst en e-mail. Stel aanpasbare alerting in via integraties zoals:

  • Populaire diensten, waaronder Slack, Microsoft Teams, Pagerduty, VictorOps, Statuspage en Zapier.
  • Gebruik de Uptrends API om alert- en controleregeldata te verwerken in uw geautomatiseerde workflow.
  • Bouw een aanpasbare integratie om verbinding te maken met elk systeem.
Configureer alertingmethodes met integraties

We nemen de beveiliging van gegevens net zo serieus als u dat doet

Datalekken zijn ernstige problemen voor elk bedrijf, maar nog meer voor financiële instellingen die gevoelige persoonlijke informatie beheren. Uptrends neemt de naleving van gegevensbeveiliging serieus in alle aspecten van onze bedrijfsvoering.

Uptrends voldoet aan ISO 27001-beveiligingsnormen

Uptrends heeft zijn ISO 27001-conformiteit bereikt en handhaaft deze om u te garanderen dat we over de processen en procedures beschikken om uw informatie veilig te houden.

Bewaar uw gevoelige informatie veilig in de Uptrends Vault

De Uptrends Vault versleutelt uw gevoelige certificaten, sleutels en inloggegevens. De vault maakt ze toegankelijk maar niet zichtbaar in uw controleregelinstellingen of uw rapporten.

AVG-compliant

AVG-compliance is een vereiste van de Europese Unie die van invloed is op het verzamelen, opslaan, overdragen en gebruiken van persoonlijke gegevens. Uptrends voldoet volledig aan de regelgeving.

Probeer Uptrends Transactie Monitoring nu gratis

Financiële dienstverleners worden vandaag de dag geconfronteerd met een alsmaar toenemende vraag van klanten naar snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met zo veel op het spel, moet Uptrends’ Transactie Monitoring voorop staan bij de financiële dienstverlening.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.