Monitoring van het IT & telecom landschap

De wereld van IT en telecom is er één van constante verandering en groei. Het steeds veranderende landschap in de technologiesector heeft oplossingen nodig die uitbreiden en met de sector meegroeien. Uptrends' monitoring is de flexibele partner die u nodig heeft om daarin te slagen.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Bedrijfslogo's waaronder Vodafone, Mitel, The Source, Sierra Wireless en Telesign

Een eenvoudige oplossing voor een complexe sector

De dagen van één op zichzelf staand systeem zijn voorbij. Systemen zijn gedistribueerd geraakt voorbij de firewall en in de cloud en datacenters over de hele wereld. Uptrends heeft oplossingen voor web- en servermonitoring waarmee u de performance, beschikbaarheid en functioneren kunt volgen van de publieksgerichte en interne systemen waarop uw bedrijf en klanten dagelijks vertrouwen.

Wij houden de wacht terwijl u aan andere dingen werkt

Uptrends Synthetics bewaakt de beschikbaarheid, performance en functioneren van uw websites, webapplicaties, API’s en internetgerichte servers. Uptrends Infra helpt om uw netwerk achter uw firewall te monitoren.

Ontvang waarschuwingen wanneer de beschikbaarheid, prestaties of functionaliteit van uw online aanwezigheid verandert

IT en telecom brengen veel uitdagingen met zich mee

Netwerkcongestie

Periodes van intensief gebruik en het groeiend aantal apparaten veroorzaken netwerkfiles. Uptrends kan controleren op storingen, trage performance en testresponses en meldingen versturen zodat u kunt handelen voordat het probleem gebruikers treft.

Defecte apparatuur

Elk apparaat faalt uiteindelijk. Met Uptrends-rapportage ziet u de trends die vooraf kunnen gaan aan een storing. Met de aanpasbare dashboards van Uptrends kunt u uw belangrijke statistieken voor het hele team weergeven.

Kabelschade

Wanneer servicekabels uitvallen, kan dit gevolgen hebben voor slechts enkele gebruikers of hele regio’s. Toen bijvoorbeeld een breuk in een glasvezelkabel alle communicatie vanuit Brazilië verbrak, was Neogrid door Uptrends' uitgebreide netwerk van 233 controlestations snel op de hoogte en reageerde snel. Lees de gebruikerservaring.

Testimonial foto van klant
“Onze monitoring consultant bij Uptrends begreep onze behoeften echt en hielp ons het juiste pakket te vinden.”
Jeferson Marques, Global Operations Analyst GEO bij Neogrid

Beheer toegang met Single sign-on

Één ding waar elk IT- en telecombedrijf zich in herkent, is de draaideur van talent en de uitdaging om de controle op de toegang bij te houden wanneer personeel vertrekt. Uptrends ondersteunt single sign-on, zodat u de toegang kunt regelen vanaf een centrale console voor een snel wisselend personeelsbestand.

Centrale locatie voor uw certificaatinformatie

SSL certificaten verlopen continu terwijl de meldingen voor vernieuwing naar e-mailadressen van voormalige werknemers gaan. Met SSL Certificaat Monitoring van Uptrends heeft u één centrale locatie om certificaatinformatie bij te houden en ontvangt u alerts via uw Uptrends-alertdefinities. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er onverwachte SSL Certificaat-waarschuwingen verschijnen in de browsers van uw gebruikers.

Beveiliging is onze hoogste prioriteit, zodat u geen zorgen hoeft te maken

ISO 27001-gecertificeerd

Uptrends is ISO 27001-gecertificeerd en handhaaft dit om u te garanderen dat we over de processen en procedures beschikken om uw informatie veilig te houden.

Bewaar uw gevoelige informatie veilig in de Uptrends Vault

U bepaalt wie wat kan zien in uw Uptrends Vault. Uw gevoelige certificaten, keys en inloggegevens zijn toegankelijk voor uw controleregels, maar zijn alleen zichtbaar voor u binnen de vault. Vaultgegevens verschijnen nooit onversleuteld in rapporten of uw browsercontroleregels.

AVG-compliant

Naleving van de AVG is een vereiste van de Europese Unie met betrekking tot het verzamelen, opslaan, overdragen en gebruiken van persoonlijke gegevens. Uptrends voldoet volledig aan de regelgeving.

Ontdek wat Uptrends voor u kan betekenen!

U kunt uw inspanningen ergens anders op richten zonder bang te zijn dat systeemproblemen onopgemerkt en onopgelost blijven. Zonder verplichtingen en we hebben geen creditcard nodig.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.