1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Single Sign-on

Single Sign-on

Gerelateerde artikelen

• Configuratiehandleiding Single Sign-on
    In dit artikel wordt stap voor stap besproken hoe u Single Sign-on (SSO) in Uptrends configureert. Controleer deze uitgangspunten voordat u Single Sign-on gaat configureren: U hebt toegang nodig tot een Identity Provider-product van een derde partij waarmee uw organisatie Single Sign-on kan gebruiken. Deze IdP wordt de centrale hub voor uw gebruikers om toegang te krijgen tot Uptrends en andere apps. Uptrends gebruikt het SAML 2.0 protocol voor Single Sign-on, dus elke IdP die SAML 2.
  • Overzicht Single Sign-on
    Lees hoe Uptrends en uw SSO-provider samen kunnen werken om gebruikersbeheer te verbeteren en gebruikers een snellere, naadloze inlogervaring te bieden.