Overzicht van features voor uw alles-in-één monitoringoplossing

Een overzicht van de features voor de monitoring van uptime en performance van uw website, API’s, applicaties en servers. Met Uptrends krijgt u de tools die u nodig heeft om verlies van gebruikers of inkomsten als gevolg van onverwachte sitestoringen of performanceproblemen te voorkomen.

Probeer Uptrends gratisBoek een demo

Dashboard

Al uw data binnen handbereik

De data die u verzamelt worden weergegeven in meerdere rapporttegels in ons dashboard, dat is ontworpen om u te helpen beschikbaarheids- en performancetrends snel te visualiseren en te identificeren vanuit één enkel overzicht. Uw team kan eenvoudig uw huidige status, beschikbaarheid, fouten, performance en nog veel meer bekijken.

Bekijk al uw monitoringdata in één overzicht en pas uw dashboards naar eigen inzicht aan.

Aangepaste dashboards

Wilt u meer dan onze standaard dashboards te bieden hebben? Met onze flexibele, gebruiksvriendelijke slepen-en-neerzetten interface, kunt u uw dashboard moeiteloos aanpassen met de resultaten die u nodig heeft, op de positie en grootte die u wilt.

Interactieve grafieken

Zoom in op de kleinste details of selecteer specifieke datums en tijden om uw data beter te bekijken en trends in de uptime en performance van uw website te signaleren. Stel in uw dashboard uw aangepaste tegels in zoals u dat wilt.

Vloeiend in veel protocollen

Uptrends ondersteunt een verscheidenheid aan protocoltechnologieën voor al uw behoeften op het gebied van website- en servermonitoring, waaronder HTTP/HTTPS, SMTP, POP3, IMAP, Ping, DNS, FTP, Connect, SQL en MySQL.

Foutsnapshots

Krijg visuele bevestiging van downtime veroorzaakt door fouten, met Uptrends’ snapshots van fouten. Maak screenshots wanneer uw webapplicatie- of HTTPS website-controleregel paginafouten tegenkomt, zoals mislukte inhoudcontroles.

Meet de kleinste details

De bedreigingen voor uw services nemen geen pauze. Met 1-minuut monitoring van Uptrends kunt u ervoor zorgen dat u elk detail over de uptime en performance van uw website, server en webservice vastlegt.

Vrije kengetallen

Onze Business- en Enterprise-gebruikers kunnen alle numerieke API-responsdata vastleggen en volgen met Vrije kengetallen. Hiermee kunt u aangepaste data verzamelen van uw gedefinieerde stapvariabelen voor tracking en rapportage.

Controlestations

Monitor vanuit 233 controlestations wereldwijd

Ons wereldwijde monitoringnetwerk van 233 controlestations kan lokaliseren waar uw gebruikers problemen ondervinden. Met een van de grootste controlestationnetwerken in de branche, is het bepalen van de oorzaak van website downtime en performanceproblemen nu nog eenvoudiger.

Bekijk controlestations
Met ons wereldwijde netwerk van controlestations kunt u de locatie van lokale storingen bepalen.

Persoonlijke controlestations

U kunt nu uw eigen Persoonlijke Controlestation achter uw firewall laten draaien. Monitor uw intranet, webapplicaties, API’s en servers waarvan uw team elke dag afhankelijk is. Gebruik dezelfde beschikbaarheids-, performance- en transactiecontroleregels die u buiten de firewall gebruikt.

Gelijktijdige monitoring

Met Gelijktijdige monitoring kunt u vijf, tien of meer controles uitvoeren vanaf meerdere locaties tegelijkertijd. Met meerdere gelijktijdige controles krijgt u resultaten van alle door u gekozen controlestations tegelijkertijd. U krijgt uitgebreidere data en onderschept lokale storingen eerder.

Geen valse alerts

U moet erop kunnen vertrouwen dat de juiste mensen op het juiste moment de informatie krijgen die ze nodig hebben. Met Uptrends' dubbele controle van downtime, bevestigen we de fout voordat we alerts versturen.

Escalatieniveaus

Prioriteer uw alerts met aanpasbare alertdefinities, die ervoor zorgen dat berichten naar de leden van uw organisatie gaan in de volgorde die u nodig heeft om een downtimeprobleem aan te pakken.

Gepland onderhoud

Voorkom aantasting van vastgelegde data door automatische monitoringpauzes in te plannen wanneer uw website, servers of andere webservices naar verwachting down gaan voor een periode van onderhoud.

Integraties

Integreer met populaire tools die uw team al gebruikt, zoals Slack, PagerDuty, StatusHub, VictorOps, ServiceNow, Opsgenie, Microsoft Teams en webhooks. Of u kunt uw eigen aangepaste integratie bouwen!

Uptrends' API

Met de Uptrends API kunt u de data ophalen uit uw Uptrends-account. Deze omvatten de huidige status van uw controleregels, meetgegevens van de performance van uw controleregels en controleregelgroepen en de alerthistorie van uw controleregels.

Pushberichten

Met Uptrends' mobiele apps voor iOS en Android heeft u toegang tot uw belangrijkste monitoringdata, waaronder uptime, fouten en laadtijdstatus. U kunt de app zelfs configureren om pushberichten te versturen!

Gebruikers

Uptrends is ontworpen voor teams van elke omvang

Met onze website monitoring oplossing kunt u data-inzichten delen met uw hele team, zodat u het niet alleen hoeft te doen!

Werken met dienstperiodes

Niemand vindt het leuk om aan het werk te moeten denken als ze geen dienst hebben, dus we hebben het zo ingericht dat ze dat niet hoeven (in elk geval met alerts). U kunt regelmatige “geen-dienstperiodes” instellen zodat uw team wat vrije tijd heeft.

Operators/operatorgroepen

We hebben het gemakkelijk gemaakt om een lid van uw organisatie toe te voegen aan uw betaalde Uptrends-account. Voeg leden toe met de mogelijkheid ze te filteren of in te delen op basis van de unieke verantwoordelijkheden van het lid.

Gebruikersrechten voor controleregels

Stel regels in die van toepassing zijn op specifieke controleregels en bepaal het toegangsniveau dat een specifieke gebruiker heeft. Alleen beschikbaar in het Enterprise-abonnement.

Rapportages

Beheer uw data — als een baas

Bekijk de actuele details van uw website performance monitoring met onze reeks unieke dashboardrapporten. Deze dashboards stellen de meest gebruikte rapporten samen voor geavanceerde probleemanalyse, zodat u minder tijd kwijt bent aan het oplossen van fouten en problemen.

Bekijk rapportages
Exporteer monitoringdata gemakkelijk met Excel, PDF of rapporten per e-mail.

E-mailrapporten

Stuur automatisch e-mails met uw favoriete dashboardrapporten als PDF of Excelbestand naar een ontvanger van uw keuze. Het delen van uw data met uw teams en collega’s is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Ken uw historie

Bewaar archieven van uw synthetic website monitoringdata, zodat u over de steekproefomvang beschikt die u nodig heeft om beslissingen te nemen. Uw rapportagehistorie wordt maximaal 2 jaar bewaard, afhankelijk van uw abonnement.

Eenvoudige data-export

Wilt u buiten een dashboard met uw data spelen of gewoon een afdruk bewaren van specifieke resultaten? U kunt met slechts enkele klikken elk dashboardrapport exporteren naar Excel, e-mail of PDF.

Unieke URL’s

Elke publieke statuspagina krijgt een unieke URL. Met unieke URL’s kunt u heel gemakkelijk de status van uw website delen met uw fans.

Sluit uw data waar dan ook in

Neem de volledige controle over uw publieke statuspagina’s door ze in te sluiten binnen elke extern gehoste website met een gebruiksvriendelijke iFrame-shortcode.

Pas de look aan

Geef uw publieke statuspagina uw eigen look en pas de vormgeving aan met opties die zijn ontworpen om u te helpen uw huisstijl te matchen.

Beveiliging

Beveiliging is onze prioriteit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken

Twee-factor authenticatie

Veel API’s vereisen dat de caller authenticatie-informatie opgeeft om hun identiteit te verifiëren. We ondersteunen twee-factor authenticatie (OAuth 2.0), zodat u een toegangstoken van de API kunt verkrijgen voor gebruik in latere requests.

Single-Sign on (SSO)

Uptrends ondersteunt Single Sign-on, zodat u toegang kunt regelen vanaf een gecentraliseerde console bij een snel veranderend personeelsbestand. Elk product dat het SAML 2.0-protocol voor Single Sign-on ondersteunt, zou moeten werken.

Beveiliging conform ISO 27001

Uptrends heeft zijn ISO 27001 compliance behaald en handhaaft deze om u te garanderen dat we over de processen en procedures beschikken om uw informatie veilig te houden.

De Uptrends Vault

De Uptrends Vault beperkt de toegang tot uw gevoelige certificaten, sleutels en inloggegevens. De vault maakt ze toegankelijk maar niet zichtbaar in uw controleregel-instellingen of uw rapporten.

AVG-compliant

AVG-compliance is een vereiste van de Europese Unie die van invloed is op het verzamelen, opslaan, overdragen en gebruiken van persoonlijke gegevens. Uptrends voldoet volledig aan de regelgeving.

Centraliseer SSL-certificaten

SSL Certificaat Monitoring geeft u een centrale locatie om certificaatinformatie bij te houden en stuurt alerts via uw alertdefinities, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte SSL-certificaatwaarschuwingen.

Support

Laat u bijstaan door de beste in de branche

Heeft u een probleem? Geen paniek! Ons support team staat klaar om u te helpen bij eventuele problemen; we werken met u samen om snel en efficiënt tot een oplossing te komen.

Snelle afhandeling

We weten hoe frustrerend het kan zijn om dagen te moeten wachten op het antwoord op een simpele vraag. We streven ernaar uw vragen snel te beantwoorden en tot een oplossing te komen die uw zorgen direct wegneemt. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen en een ticket aanmaken!

Een handige handleiding

Het is oké om hulp nodig te hebben! Nieuwe dingen kunnen overweldigend zijn. Daarom hebben we een eenvoudig te begrijpen reeks online artikelen ontwikkeld die de basisprincipes van onze software schetsen, genaamd de Uptrends Basics.

Klaar om het eens te proberen?

Aan de slag gaan met Uptrends is eenvoudig. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en u bent in een mum van tijd aan de slag.

Probeer Uptrends gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.