Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

Uw alles-in-één
Website Monitoring Oplossing.

Uptrends bevat alle features die u nodig heeft om uw websites en servers te monitoren.

Blijf op de hoogte

Verzamel relevante gegevens.

Uptrends verzamelt de gegevens die uw team nodig heeft om de uptime en performance van uw website, server, en web service te optimaliseren.

Wereldwijde controlestations

Achter de oorzaak van een probleem komen is lastig, maar hoe handig zou het zijn als u precies weet in welke landen fouten voorkomen? Met 225 selecteerbare monitoring locaties in de grootste steden ter wereld wordt het een fluitje van een cent om de oorzaak van website downtime te achterhalen.

Check uw site elke minuut

Problemen met uw diensten kunnen op elk moment van de dag optreden. Met Uptrends' 1-minuut monitoring kunt u er zeker van zijn dat er geen fout tussendoor glipt, en meet u elk detail van uw server en website performance tot op de minuut nauwkeurig.

Uptrends spreekt z'n talen

Uptrends ondersteunt een variëteit aan protocollen voor al uw website monitoring en server monitoring behoeften, inclusief HTTP/HTTPS, SMTP, POP3, IMAP, Ping, DNS, FTP, Connect, SQL, en MySQL.

Rapportages

Beheer uw data.
Als een baas.

We hebben het enorm gemakkelijk voor u gemaakt om grote hoeveelheden website monitoring informatie in één oogopslag te bekijken en te delen met de rest van uw team.

Transaction monitoring dashboard

E-mail rapportages

Verstuur uw rapporten per e-mail, en kies voor een PDF of Excel bijlage of inline in de mail. Plan elk dashboard in op tijdstippen die u uitkomen. Rapporten delen met collega's was nog nooit zo gemakkelijk!

Historische gegevens

Houd loggegevens bij van uw data, zodat u ook over langere periodes trends kunt bestuderen. Uw rapportage geschiedenis wordt voor maximaal 2 jaar bewaard, afhankelijk van de Uptrends versie die u kiest!

Simpel data exporteren

Wilt u berekeningen loslaten op uw data buiten de dashboards om, of simpelweg sommige bevindingen opslaan? Met Uptrends kunt u elk dashboard ad-hoc exporteren naar Excel, PDF of e-mail in slechts een aantal klikken.

Snapshots van fouten

Krijg visuele bevestiging van downtime dat veroorzaakt wordt door fouten met Uptrends’ foutsnapshots. Ontvang schermopnames wanneer uw Web Application Monitoring- of HTTPS website-controleregels een fout ontdekt, zoals gefaalde content checks.

Gebruikers

Lever inzicht aan uw hele team.

Onze website monitoring oplossing geeft u de tools om data en inzichten te delen met de rest van uw team.

Dienstperiodes

Met dienstperiodes zorgt u ervoor dat werknemers geen meldingen ontvangen als ze daar geen behoefte aan hebben, bijvoorbeeld in het weekend, of op vakantie.

Operators en Operator Groepen

Met Uptrends is het een fluitje van een cent om elk lid van uw team of organisatie toe te voegen aan uw account. Deel operators in in operator groepen en maak alertdefinities aan per groep, of maak sub-accounts aan om uw klanten hun eigen controleregels te laten beheren.

Dashboards

Al uw website monitoring data, snel bij de hand.

Nieuwe inzichten ontdekken is een stuk makkelijker wanneer u controle heeft over uw dataweergave. Uptrends' Dashboard Technologie is gebouwd om u de totale controle over uw dashboards te geven.

Dashboards

Elk account bevat een serie aan unieke dashboards, met daarin de meest gebruikte gegevens die u helpen om de oorzaak van problemen te achterhalen. Heeft u meer inzicht nodig? Met aanpasbare dashboards is het mogelijk om alle data die Uptrends meet zelf te combineren tot uw eigen dashboards.

Uptrends' Dashboard Technologie

Versleep en vergroot/verklein tegels binnen uw dashboard, bepaal uw dataweergave per tegel, laat dashboards automatisch verversen, en zet dashboards op 'Full Screen'-modus voor weergave op een grote monitor in uw kantoor.

Support

Krijg hulp van
website monitoring experts!

Heeft u een probleem? Geen paniek! Ons support team is altijd aanwezig om u te assisteren bij uw problemen. En met een kantoor in Nederland, bent u verzekerd van Nederlandse support!

Snelle oplossingen

We weten hoe frustrerend het kan zijn om dagen te moeten wachten om een simpele vraag beantwoord te krijgen. We streven ernaar om al uw support vragen snel te behandelen, en oplossingen te bieden waar u direct wat aan heeft.

Beginnen met Uptrends

Nieuwe dingen kunnen overweldigend zijn. En dat begrijpen we! Daarom hebben we een handige serie van tutorials gemaakt die alle basisbeginselen van Uptrends uitleggen in lessen, genaamd de Uptrends Academy.

Klaar om Uptrends te proberen?

Beginnen met Uptrends is gemakkelijk, en binnen een minuut bent u aan het monitoren. Meldt u zich aan voor de gratis 30-daagse proefversie, en ontdek hoe Uptrends u kan helpen!

Probeer Uptrends gratis