Synthetic Monitoring

Uptrends' Synthetic Monitoring gebruikt een webbrowser-emulatie voor het simuleren van de acties die een gebruiker op uw site kan uitvoeren.

Beginnen met monitoren Plan een demo in

Blijf op de hoogte

Optimaliseer de gebruikerservaring met Synthetic Monitoring.

Website availability

Verbeter uptime

Uw gebruikers zullen uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoeken van over de hele wereld, en u kunt zich zelfs geen moment downtime veroorloven, want dan gaan uw bezoekers ergens anders heen. Uptrends helpt u uw website in de lucht te houden.

Website performance

Verbeter site performance

Laadt uw website langzaam of rapporteert hij vaak fouten? Uptrends kan met een Full page check een watervalrapport genereren om u te laten weten waar vertraging optreedt voordat de eindgebruikers het merken. 

Website Performance Monitoring
Web application

Monitor meerdere stappen

Voor Synthetic monitoring is geen feitelijke webtraffic nodig, dus de applicatie kan 24 uur per dag, 7 dagen per week zonder onderbreking gemonitord worden vanuit meer dan  209 controlestations wereldwijd. Uptrends neemt transacties op, zoals logins, formulieren en winkelmandjes.

  Web Applicatie monitoring

Observeer

Neem data op die 
uw gebruikers ervaren

Real browser monitoring reportActieve monitoring

Laat het gissen achterwege en bekijk precies hoe uw website functioneert met Uptrends’ Synthetic monitoring. We communiceren met uw website om de gebruikerservaring te reproduceren, en we waarschuwen u als er problemen mochten optreden.

Checkpoint locations209locaties wereldwijd

Uw klanten zijn overal, dus moet u dat ook zijn. Gelukkig voor uw gebruikers helpt Uptrends u uw website te monitoren door gebruik te maken van meer dan
209  controlestationservers verspreid over de hele wereld. U kunt nu downtime en performanceproblemen overal vandaan waarnemen.

Bandwidth throttling

Bandbreedte begrenzen

Simuleer langzamere laadtijden en bandbreedtes om te zien hoe goed mensen kunnen verbinden, ongeacht hun snelheid.

Public status of website uptime

Publieke statuspagina

U kunt een publieke statuspagina maken om uw status met de rest van de wereld te delen. Upload uw logo en kies een kleurenschema dat bij u past.

Monitoring charts

Nauwkeurige diagrammen

Verdiep u in de essentiële details, of bekijk een specifieke periode om in te zoomen op de gegevens over de uptime en performance van uw website.

Error snapshots

Momentopname van een fout

Bent u benieuwd wat uw klanten zien? Nu kunt u bekijken hoe foutberichten eruitzien vanuit het oogpunt van de gebruiker.

Alerts & rapporten

Snel websiteproblemen begrijpen.

Root-cause analysisOnmiddellijk rapporten ontvangen

Is uw website helemaal down gegaan of gaat hij gebukt onder trage uptime performance? Uptrends' Synthetic monitoring brengt u onmiddellijk op de hoogte voordat er een verscheidenheid aan datarapporten wordt aangeboden die u kunnen helpen bij het vaststellen van de exacte bron van het probleem.

Website alertsBlijf op de hoogte

Niemand wil door een klant geïnformeerd worden dat er een probleem is met de website. Met alerts via e-mail en SMS kunt u rustig slapen in de wetenschap dat u de eerste zult zijn die op de hoogte zal zijn als er een probleem ontstaat.

Root-cause report

Ontdek een paar van onze geweldige functies voor website monitoring!

'Het verschil dat Uptrends heeft gemaakt in de DHL-klantervaring is onmetelijk. We kunnen onze systemen proactief monitoren, onze klanten informeren over een eCom-probleem en het probleem oplossen zelfs voordat een klant ook maar iets gemerkt heeft van het probleem!'

—— Kelly Griffin, Senior Director CIM at DHL DHL
Uptrends Customers

Probeer Uptrends' Synthetic monitoring
30 dagen lang gratis!

Het kan niet eenvoudiger! Mocht u problemen hebben als u aan de slag gaat, dan zijn er cursussen in de Uptrends Academy om u op weg te helpen. Met onze gratis 30 dagen proefversie test u alle features zonder enige verplichting!

Probeer Uptrends gratis