Uw monitoringpartner in agile development omgevingen

Als uw codebase verandert, heeft u een tool nodig die voortdurend checkt op performanceblokkades en fouten. Uptrends heeft de geavanceerde tools die u nodig heeft.

Probeer Uptrends gratis

Uptrends wordt gebouwd door moderne ontwikkelaars die zelf óók dagelijks Uptrends gebruiken. Daarom weten we precies waar hedendaagse Development teams behoefte aan hebben. Continue monitoring van de performance van uw website is essentieel om ervoor te zorgen dat uw volledige applicatie-stack goed functioneert.

Houd uw webperformance goed in de gaten

Met de juiste monitoringtools kan het elimineren van knelpunten die de websiteperformance belemmeren eenvoudig worden beheerd voordat ze een negatieve invloed hebben op de eindgebruikerservaring.

  • Voer performancetests uit vanaf 233 wereldwijde controlestations.
  • Zie precies wat uw gebruikers zien in Chrome en Edge met Multi Browser Monitoring, zelfs voor mobiele apparaten!
  • Gemakkelijk te lezen watervalrapporten geven precies aan wat er stuk is, zodat uw ontwikkelteam sneller kan reageren.
  • Full-Page Checks biedt de statistieken die u nodig heeft om uw paginasnelheid naar een hoger niveau te tillen.
Informeer DevOps teamleden met het geavanceerde alertingsysteem van Uptrends en integraties met andere tools wanneer er problemen optreden

Test of uw API’s goed werken

Vertrouwt u erop dat uw API voldoet aan de specificaties? Uptrends’ API Monitoring brengt problemen direct naar de voorgrond van zowel interne als externe API’s die uw applicaties aansturen.

Houd uw API’s operationeel als een goed geoliede machine. We hebben een intuïtieve, gemakkelijk te begrijpen stappenbouwer die iedereen kan gebruiken.

  • Test uw API’s van boven naar beneden door meerdere HTTP-requests in te stellen. Haal data op uit elke request en gebruik die om taken in andere stappen uit te voeren.
  • Test redirects, authenticatie, voer CRUD uit of elke andere API-interactie. Controleer op resultaatcodes en controleer of uw API verwachte inhoud retourneert.
  • Word onmiddellijk gewaarschuwd - weet het meteen wanneer uw API problemen heeft met alerts en escalaties van Uptrends.
Gebruik aangepaste dashboards om tegels van belangrijke kengetallen in een overzicht weer te geven
Testimonial foto van klant
“Als je verband kan leggen tussen veranderingen van ontwikkelaars en de performance in Uptrends is het eenvoudiger om de situatie te analyseren.”
André van de Graaf, Principal Quality Assurance bij Exact

Alerting

Beperk websiteproblemen door aanpasbare alerts te configureren. Identificeer snelheidsdrempels en pak deze aan voordat ze uit de hand lopen en weet direct wanneer de laadtijdlimieten buiten het aanvaardbare bereik vallen.

Integraties

Integreer met de tools die uw team al gebruikt, zoals: Slack, PagerDuty, StatusHub, VictorOps, ServiceNow, Microsoft Teams en webhooks. Of u kunt uw eigen aanpasbare integratie bouwen!

Aanpasbare dashboards

Stel aangepaste dashboards in met de data die u het meest nodig heeft. Gebruik grafieken, tabellen, statuspictogrammen, kaarten en enkele kengetallentegels om de benodigde statistieken in één oogopslag in uw dashboard te kunnen zien.

Vrije kengetallen

Leg alle numerieke API-responsedata vast en volg deze met Vrije Kengetallen. Met Vrije Kengetallen kunt u data verzamelen uit de door u gedefinieerde stapvariabelen voor tracking en rapportage.

Voer gelijktijdige controles uit vanaf meerdere locaties

Monitor uw webapplicaties met Gelijktijdige Monitoring door een aantal controleregelchecks tegelijkertijd uit te voeren voor dezelfde controleregel.

Zo komt u snel en betrouwbaar tot een conclusie of een fout als een bevestigde fout kan worden beschouwd. Gelijktijdige Monitoring heeft verschillende voordelen in vergelijking met standaardmonitoring, het stelt u in staat eventuele problemen efficiënter aan te pakken.

Bewerk transactiescripts

Snellere foutdetectie

Foutdetectie met Gelijktijdige Monitoring is flexibeler. U bepaalt hoeveel mislukte controles een fout vormen, zodat alerts onmiddellijk kunnen worden verstuurd zodra er iets misgaat, in plaats van te moeten wachten op een tweede test om de fout te bevestigen.

Meer data

Gelijktijdige controleregels werken met dezelfde intervallen als reguliere controleregels, maar in plaats van een enkele controle uit te voeren, voeren ze er meerdere tegelijk uit. U krijgt uitgebreidere data en ontdekt problemen sneller en gedeeltelijke uitval eerder.

Hogere betrouwbaarheid

Intermitterende of lokale fouten kunnen lastig op te sporen zijn. Gelijktijdige controleregels bieden oplossingen om problemen op te sporen die mogelijk voorbij zijn tegen de tijd dat de tweede controle plaatsvindt of als het tweede controlestation niet hetzelfde probleem ondervindt.

Introduceer Uptrends bij uw Development team

Integreer Uptrends met de workflow van uw team voor het ontwikkelen en onderhouden van snelle, stabiele websites en applicaties. Start vandaag uw gratis proefperiode! Geen verplichtingen en geen creditcard vereist.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.