Samen. Voor snel en betrouwbaar internet.

We ontwikkelen een innovatief server- en website monitoringplatform voor bedrijven van elke omvang, zodat u op de hoogte kunt blijven van uw online aanwezigheid. Laten we het internet verbeteren, beetje bij beetje, site voor site en zij-aan-zij.

Trots onderdeel van ITRS Group

ITRS Group, met het hoofdkantoor in Londen, heeft kantoren in New York, Tulsa, Göteborg, Stockholm, Hongkong, Singapore, Manilla, Malaga, Edinburgh, Perpignan, Düsseldorf en Alphen aan den Rijn, met een team van meer dan 230 mensen.

Met een gezamenlijke ervaring van bijna vier decennia heeft Uptrends een enorme kracht in synthetic en real user monitoring, terwijl ITRS een aantal van de meest veeleisende behoeften van zakelijke klanten vervult.

Maak kennis met ons Leadership Team

Ons leadership team combineert uitgebreide ervaring, opgedaan in de technologische en financiële dienstverlening, bij bedrijven zoals Ork, FTSE Group, Apama en Thomson Reuters. Het leiderschap van ITRS Group zijn promotors van de bedrijfscultuur en moedigen het personeel aan om hongerig te zijn, bescheiden te blijven en een mening te hebben.

Profielfoto van Guy Warren

Guy Warren

Chief Executive Officer

Guy trad in juli 2014 in dienst bij ITRS als CEO en brengt meer dan 25 jaar ervaring in financiële diensten en technologiebedrijven mee. Guy heeft een uitgebreide achtergrond in vooraanstaande blue chip-organisaties en werkt sinds kort met ondernemingen die door private equity worden ondersteund. Eerder in zijn carrière was hij CEO van Logica UK.

Guy op LinkedIn
Profielfoto van Daniel Storms

Daniel Storms

Chief Customer Officer

Daniel trad in augustus 2021 in dienst bij ITRS als Chief Customer Officer en heeft meer dan 25 jaar ervaring in management en leadership bij diverse softwarebedrijven. Hij heeft een sterke achtergrond in Customer Success, acquisitie-integratie en het ontwikkelen van grootschalige professionele dienstverlenende organisaties van wereldklasse.

Daniel op LinkedIn
Profielfoto van James Colquhoun

James Colquhoun

Chief Financial Officer

James is een doorgewinterde CFO die bedreven is in het internationaal navigeren van snelgroeiende ondernemingen. Van het verfijnen van de financiële functies bij Sightcall tot het leiden van winstgevende transformaties bij Nuxeo, zijn expertise strekt zich uit over verschillende sectoren en zorgt voor strategische groei en financieel succes.

James op LinkedIn
Profielfoto van Steve Christinson

Steve Christinson

Chief Technology Officer

Steve is een ervaren Chief Technology Officer die zich bewezen heeft in toonaangevende innovatieve teams in de financiële dienstverlening. Steve is verantwoordelijk voor engineering management, C-level presentatie, technologiestrategie, technologische aspecten van fusies, overnames en risicomanagement.

Steve op LinkedIn
Profielfoto van Martin Nilsson

Martin Nilsson

Chief Product Officer

Met meer dan 20 jaar ervaring in B2B-software en -technologie trad Martin in 2020 toe tot ITRS Group en werd CPO in 2021. Martin heeft meerdere jaren in de technologiesector voor financiële dienstverlening gewerkt, heeft leiding gegeven aan teams wereldwijd in 20 landen en was tevens lid van vele raden van bestuur.

Martin op LinkedIn
Profielfoto van Rob Jardine

Rob Jardine

Chief Marketing Officer

Rob is een veelzijdige, commercieel gerichte CMO met meer dan 20 jaar ervaring in SaaS-technologiemarketing en -consultancy. Hij heeft bewezen ervaring met het opzetten van succesvolle marketing teams en het genereren van vraag door zich te richten op de juiste doelgroepen met content en berichtgeving.

Rob op LinkedIn
Profielfoto van Tim Blunt

Tim Blunt

Chief Revenue Officer

Tim is een groei-gedreven leider met een uitstekende staat van dienst bij CatchPoint & NICE. Hij heeft de omzet in 4 jaar met 150% doen stijgen en is bedreven in het stimuleren van efficiëntie en opschalen van activiteiten. Vanuit Boston zal Tim onze Noord-Amerikaanse activiteiten en wereldwijde uitbreidingsinspanningen leiden.

Tim op LinkedIn
Profielfoto van Laura Taylor-Smith

Laura Taylor-Smith

Chief People Officer

Laura is een transformatieve HR-leider met een sterke technische achtergrond. In de vier jaar dat ze bij ITRS werkte, vernieuwde ze de wereldwijde personeelsafdeling, richtte ze belangrijke functies op en werd ze Chief People Officer. Haar passie en expertise zorgen voor succes in dynamische omgevingen.

Laura op LinkedIn
Montagu

Montagu

Investeerder

Montagu Private Equity is een van Europa’s toonaangevende participatiemaatschappijen en investeert al meer dan vijftig jaar in bedrijven. De investeringsstrategie van Montagu is gericht op partnerschap met het management bij buy-outs van hoogwaardige bedrijven die actief zijn in stabiele en groeiende sectoren.

Bezoek Montagu.com

Onze visie en missie

De technologie van ITRS Group creëert veerkracht en efficiëntie voor onze klanten en helpt hen om operationele risico’s te beheersen. Door een combinatie van monitoring en andere productietools die u kunnen ondersteunen bij digitale ontregeling, streven we ernaar om de stress weg te nemen bij het runnen van uw IT-estate.

Hoe het allemaal begon

Uptrends begon met een handvol controlestations en het populaire Uptime Monitoring-platform. Van daaruit groeide Uptrends organisch in een respectabel, duurzaam tempo. Uptime Monitoring leidde tot Performance Monitoring, Web Application Monitoring, Server Monitoring, API Monitoring, Real User Monitoring, en acht controlestations werden meer dan 233 wereldwijde monitoringlocaties. In het voorjaar van 2018 verhuisde Uptrends het hoofdkantoor naar de derde en grootste kantoorruimte tot dan toe met nog ruimte voor verdere groei.

2020 bracht meer opwindende veranderingen voor Uptrends met de overname van het bedrijf door ITRS Group. Als onderdeel van ITRS Group profiteert Uptrends van reikwijdte en schaal, heeft meer kennis aan boord en toegang tot een bredere reeks producten.

Leer, deel, denk en groei met ons mee

Het zijn onze mensen waardoor we ons onderscheiden, en onze technologie loopt voorop. Een carrière bij Uptrends betekent dat je deel uitmaakt van een snelgroeiend, sterk en dynamisch bedrijf.

Uptrends is inmiddels uitgegroeid tot een team van 60 toegewijde medewerkers en we hebben er meer nodig.

Word lid van het team
Vergadering van collega's

Positieve omgeving

Door een gastvrije werkomgeving te creëren, haalbare doelen te stellen en interesse te tonen in de rol en het leven van elke medewerker, hebben we een omgeving gecreëerd die creativiteit en toewijding stimuleert. Uptrends biedt een positieve omgeving die duurzame groei op natuurlijke wijze ondersteunt en waar zowel werknemers als klanten baat bij hebben.

Vergaderruimtes van het Uptrends kantoor
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.