Dit is ons verhaal

Sinds 2007 biedt Uptrends een monitoringplatform voor bedrijven van elke omvang. We bouwen innovatieve software die onze klanten helpt om hun volledige online aanwezigheid nauwkeurig in de gaten te houden.

Landen

100+

Gebruikers

30k

Kantoren

4

Oprichting

Zoals zoveel start-ups is Uptrends begonnen in een garage en in het volgende decennium uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Die drie oprichters werken nog steeds zij aan zij om u de best mogelijke monitoringervaring te bieden.

Een merk laten groeien

Uptrends begon met een handvol controlestations en het populaire Uptime Monitoring-platform. Van daaruit groeide Uptrends organisch in een respectabel, duurzaam tempo. Uptime Monitoring leidde tot Performance Monitoring, Web Application Monitoring, Server Monitoring, API Monitoring, Real User Monitoring, en acht controlestations werden meer dan 230 wereldwijde monitoringlocaties. In het voorjaar van 2018 verhuisde Uptrends het hoofdkantoor naar de derde en grootste kantoorruimte tot dan toe met nog ruimte voor verdere groei.

2020 bracht meer opwindende veranderingen voor Uptrends met de overname van het bedrijf door de ITRS Group. ITRS Group biedt toonaangevende realtime monitoring en analytics die operationele weerbaarheid garandeert voor de always-on-onderneming. Als onderdeel van de ITRS Group kan Uptrends profiteren van reikwijdte en schaal, meer kennis aan boord krijgen en toegang krijgen tot een bredere reeks producten.

Uptrends vertraagt niet. Uptrends blijft naar de toekomst kijken om de behoeften van onze gebruikers nu en in de toekomst te bepalen en eraan te voldoen. Onze ontwikkelaars luisteren naar de behoeften van onze klanten en werken aan het toevoegen van nieuwe oplossingen en functies en aan het verbeteren van de gebruikerservaring.

Dagelijks uitgevoerde controles

44 miljard

Dagelijks gedetecteerde fouten

175 k

Dagelijks verzonden
alerts

24 k

Bedrijfscultuur

Uptrends heeft een lange weg afgelegd sinds zijn bescheiden begin, maar ons doel is nog steeds intact: een hoogwaardig monitoringproduct bouwen tegen een redelijke prijs. Met meer dan 30.000 gebruikers wereldwijd is Uptrends uitgegroeid van drie vastberaden oprichters tot een team van vijftig toegewijde medewerkers met de ruimte en behoefte om er meer toe te voegen.

Positieve omgeving

Door een gastvrije werkomgeving te creëren, haalbare doelen te stellen en interesse te tonen in de rol en het leven van elke medewerker, hebben we een omgeving gecreëerd die creativiteit en toewijding stimuleert. Uptrends biedt een positieve omgeving die duurzame groei op natuurlijke wijze ondersteunt en waar zowel werknemers als klanten baat bij hebben.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.