Gratis Core Web Vitals Test

Test uw CWV statistieken in meeste browsers op zowel desktop- en mobiele apparaten.

Probeer Uptrends 30 dagen gratis

Verbeter uw website’s gezondheid met Core Web Vitals

Verzamel belangrijke inzichten in de CWV-gezondheid (Core Web Vitals) van uw website met Google Chrome. De gratis CWV-tool van Uptrends rapporteert kritieke statistieken zoals Google PageSpeed Score en kan performance-verbeteringen voorstellen.

Besteed tijd aan het repareren van niet-geoptimaliseerde pagina’s en het verbeteren van SEO, in plaats van het interpreteren van ongeorganiseerde data. Uptrends rapporteert uw Google Core Web Vitals- en W3C-statistieken voor navigatietijden in visuele watervalrapporten en tijdlijn screenshots.

De statistieken die FPC-controleregels monitoren: FCP, LCP, TTI, TBT en CLS.

Largest Contentful Paint

Largest Contentful Paint (LCP) klinkt misschien erg abstract, maar het verwijst gewoon naar hoe snel betekenisvolle inhoud op uw pagina wordt geladen. Met name de tijd die nodig is om het grootste afzonderlijke element op de pagina weer te geven. Om te voldoen aan de normen voor gebruikerservaring van Google, moet pagina-inhoud in minder dan 2,5 seconden worden geladen. Alles wat langzamer is heeft invloed op uw LCP-score.

First Input Delay

First Input Delay (FID) meet de tijd die een browser nodig heeft om te reageren op de eerste interactie van een sitebezoeker met de site terwijl de site wordt geladen, ook wel Input Latency genoemd. Gebruikersinteractie kan van alles zijn, van het tikken op een knop, het indrukken van een toets, het klikken op een koppeling en de resulterende response. FID meet ook andere soorten interacties, zoals tekstinvoergebieden, dropdownmenu’s en selectievakjes.

Cumulative Layout Shift

Bent u ooit begonnen met het lezen van een online artikel en er plotseling iets veranderde op de pagina? Cumulative Layout Shift (CLS) meet elke onverwachte lay-outverschuiving die optreedt tijdens de levensduur van de pagina. Als pagina-elementen te veel verschuiven terwijl een gebruiker ermee probeert te interacteren, leidt dit tot een slechte gebruikerservaring.

Time To Interactive

Het meten van Time To Interactive (TTI) is belangrijk omdat sommige sites de zichtbaarheid van inhoud optimaliseren ten koste van interactiviteit. Dit kan tot een frustrerende gebruikerservaring leiden: de site lijkt klaar te zijn met laden, maar wanneer de gebruiker ermee probeert te interacteren, gebeurt er niets.

Total Blocking Time

Het kengetal Total Blocking Time (TBT) meet de totale tijd tussen de First Contentful Paint (FCP) en de Time to Interactive (TTI). Elke taak die meer dan 50 ms duurt, wordt als ‘geblokkeerd’ beschouwd, wat gebruikers als traag of onbetrouwbaar zullen ervaren.

Test CVW op diverse mobiele apparaten

Google rangschikt uw pagina op mobiele snelheid, en mobiele internetgebruikers zijn desktopgebruikers voorbijgestreefd met bijna 15 miljard apparaten. Krijg CWV mobiele-performanceresultaten voor 3G en 4G. Als u niet weet welke bandbreedteverbinding door uw provider wordt ondersteund, selecteer dan ‘niet begrensd’ in het keuzemenu.

Krijg dezelfde statistieken met de gratis CWV-tool die worden gerapporteerd door de desktoptest met behulp van de Chrome-browser. Met een keuze uit tientallen ondersteunde apparaten en verschillende draadloze bandbreedtes. We hebben de meest populaire apparaten ingebouwd voor uw tests — en we voegen er nog steeds meer toe.

Vergelijking Full Page Check en Lighthouse DevTools

Wereldwijde monitoring

Check uw CWV resultaten vanuit meerdere globale locaties

Met de gratis CWV-tool kunt u kiezen uit tien wereldwijde locaties (meld u aan en krijg toegang tot 233 controlestations).

We plaatsen onze controlestations in of nabij de steden waar uw gebruikers wonen, zodat u performancedata krijgt die de ervaring van uw gebruikers weerspiegelen. Ontdek latencyproblemen en los ze op voordat ze de gebruikerservaring beïnvloeden.

Bekijk hoe uw website presteert vanaf meerdere wereldwijde controlestations.

Betere Core Web Vitals-statistieken betekent betere SEO

Trage mobiele ervaringen kunnen de Google-rankings van uw website gemakkelijk schaden. Dat komt omdat Google de mobiele ervaring van uw site evalueert en uw score gebruikt bij het bepalen van uw positie voor een zoekwoord. U heeft misschien de beste inhoud, maar door slechte mobiele CWV-statistieken kan uw score dalen.

Optimaliseer met Google PageSpeed Insights

Iedereen houdt van een snel ladende website; in feite leiden snel ladende pagina’s tot hogere conversies, lagere bouncepercentages en betere gebruikersretentie. De Core Web Vitals-testtool kan u in de goede richting sturen met optimalisatiesuggesties die u nodig heeft om uw inspanningen te concentreren en de beste resultaten te behalen.

Deel de resultaten van uw Website Speed Test

Moet u uw testresultaten voor later bewaren of ze met iemand anders delen? Gebruik de knop Resultaten delen en kopieer een deelbare koppeling naar uw klembord. Stuur de testresultatenkoppeling naar teamleden via uw favoriete communicatiekanalen.

Bekijk FPC-statistieken in aangepaste tegels

De controleregel Full Page Check met het browsertype Chrome met extra kengetallen meet extra data voor Core Web Vitals- en W3C-navigatietijden. Deze data kunnen nu op dashboards worden weergegeven in een aangepaste rapporttegel van het type Eenvoudige lijst / grafiek.

Begin met het monitoren van uw Core Web Vitals

Goede CWV-benchmarks zijn essentieel voor een betere SEO en merkbeleving. Laat uw paginaperformance u niet belemmeren. Probeer Uptrends 30 dagen gratis. Zonder verplichting en er is geen creditcard vereist.

Start een gratis proefperiode
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.