Probeer Uptrends nu gratis

Test het meest betrouwbare en intelligente monitoringplatform en ervaar waarom meer dan 40.000 gebruikers op Uptrends vertrouwen om downtime te beperken.

Start uw gratis proefperiode
Geen creditcard vereist
Inclusief alle features
Bedrijfslogo's waaronder IBM, Walmart, Coca-Cola, Johnson & Johnson, Wayfair

Digital Experience Monitoring, slim geprijsd

Profiteer van uw gratis proefperiode om alle functies onbeperkt te proberen. Als u klaar bent om met een betaald account te starten, kiest u gemakkelijk een versie die compleet is afgestemd op uw monitoringsbehoeften.

Business

Vanaf $100/maand

Inclusief alle functionaliteiten om uw digitale ervaring te verbeteren.

 • Wereldwijde Controlestations
 • Beschikbaarheidsmonitoring
 • Web Performance Monitoring
 • User Journey Monitoring
 • Multi-Step API Monitoring
 • Real User Monitoring
 • Public Status Pages
 • 1 jaar historische data + 30 dagen logs

Enterprise

Prijs op aanvraag

Voegt functionaliteit toe voor grotere teams en snellere probleemoplossing.

 • Alles in Business, plus:
 • Check vanuit meerdere locaties tegelijk
 • Monitoring binnen en buiten de firewall
 • Snapshots van fouten
 • Watervalgrafieken
 • SLA Monitoring
 • Onbeperkt aantal operators
 • Geavanceerde alerts
 • Geavanceerd gebruikersbeheer
 • Integraties voor ITSM-automatisering
 • 2 jaar historische data + 90 dagen logs
 • Onboarding & training
Testimonial foto van klant
“We zochten een intelligent monitoring systeem. Onze gemiddelde reactietijd op problemen is significant gedaald.”
Kyle Moschetto, DevOps Director

Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

U ontvangt een e-mail met uitgebreide instructies om over te stappen naar een betaalde versie. Als u liever niet doorgaat hoeft u niets te doen; uw account verloopt automatisch.

Heb ik een creditcard nodig?

Absoluut niet. We vragen niet om uw creditcardgegevens voor een proefperiode, zodat er geen kosten worden gemaakt totdat u actief besluit klant te worden. Geen zorgen, er is geen verborgen agenda!

Is de proefperiode volledig uitgerust?

Ja, u kunt elke functie uitproberen tijdens uw proefperiode. Hoewel er een limiet is aan het aantal monitors dat u tijdens de proefperiode kunt toevoegen, kunt u gerust contact met ons opnemen als uw team extra testcapaciteit nodig heeft.

Hoe werken de versies?

Beide versies stellen u in staat om alleen te betalen voor de exacte monitors die u nodig hebt, waardoor u flexibiliteit hebt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het Enterprise-plan biedt een op maat gemaakte oplossing die is afgestemd op uw unieke vereisten en biedt een offerte op maat die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Hoe snel ben ik operationeel?

Het opzetten van uw eerste monitors en het uitnodigen van uw team duurt slechts enkele minuten met onze gebruiksvriendelijke interface. Mocht u het nodig hebben, dan staat ons team klaar om het onboarding proces te versnellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Voor bestellingen en offerteaanvragen, verzoeken we u vriendelijk om een live chat te starten of een ticket in te dienen. Als alternatief kunt u een persoonlijke demo plannen met een van onze accountmanagers voor een een-op-een consultatie.

Badges van Front Runners, Capterra en GetApp

Waarom onze klanten
kiezen voor Uptrends

“Goede communicatie, flexibele bedrijfsoplossingen. We houden van de mogelijkheid om direct aan te tonen waar problemen zijn met connectiviteit. De automatische traceroute, logboekretentie, rapportage en integratie met andere tools is geweldig.”

Mike H.

Directeur Technische Dienst - IT & Services

“Wanneer uw bedrijf 24/7 open is kan het moeilijk zijn om afstand te nemen, maar wanneer u afstand neemt en er doet zich een probleem voor, dan brengt Uptrends u direct op de hoogte. U ontvangt niet alleen de melding, maar u krijgt ook genoeg informatie over wat het probleem is, zodat u snel de juiste actie kunt ondernemen om het op te lossen.”

Derek

Operations Directeur - Sportartikelen

De mogelijkheid om statistieken over al onze websites te consolideren, samen met realtime waarschuwingen voor problemen is geweldig. De mobiele app maakt het mogelijk om altijd en overal op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. Ik vind ook de manier van factureren erg prettig, omdat het veel flexibiliteit biedt. We kunnen credits omwisselen van de ene site naar de andere, of bewakingsstappen wijzigen om credits beschikbaar te maken voor iets anders wanneer nodig.”

Gary

Senior Directeur, Technologie - Entertainment

“Van de basis uptime waarschuwingen, uitgebreide monitoring mogelijkheden (inclusief uptime, transactionele en API), gedetailleerde aanpasbare rapportage, tot het gebruiksgemak en de geweldige schaalbaarheid, er is veel dat we geweldig vinden aan deze tools. Bij complexere uitdagingen is het Support team zeer vriendelijk en proactief in het helpen vinden van antwoorden. Ook de periodieke controles om er zeker van te zijn dat we het maximale uit het product halen, wordt zeer gewaardeerd.”

Bil W.

Web Developer - Transport

Klaar om te starten?

Begin vandaag nog met het monitoren van uw website en probeer het monitoringplatform van Uptrends 30 dagen gratis. Uw proefversie verloopt automatisch en we hebben geen creditcard nodig.

Probeer Uptrends
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.