Begin nu met monitoren en ontvang 20% korting op uw eerste factuur. Beschikbaar voor alle Uptrends-abonnementen.

In deze les krijgt u een overzicht van wat Uptrends' publieke statuspagina's zijn, wie er baat bij hebben en hoe ze werken.

Wat is een Publieke Statuspagina?

Een Publieke Statuspagina is een gespecialiseerd dashboard voor website monitoring, ontworpen om de beschikbaarheidsstatus van een website, webservice of server die wordt gemonitord publiekelijk te presenteren.

Waar worden Publieke Statuspagina's voor gebruikt?

Uptrends' Publieke Statuspagina's worden voor uiteenlopende doeleinden gebruikt, zoals communiceren met klanten, uptime data delen en het vertrouwen van het grote publiek vergroten.

Open communicatie

Als een website uit de lucht gaat, kan dat veel mensen treffen die de website zijn gaan vertrouwen en afhankelijk zijn van de beschikbaarheid.

Door de health status en de operationele status van uw site voor iedereen zichtbaar weer te geven, kunt u de frustratie door website downtime minimaliseren. Het laat zien dat u begrijpt dat mensen afhankelijk zijn van uw site en dat u er alles aan doet om ervoor te zorgen dat deze weer volledig operationeel is.

Data delen

Mensen houden er doorgaans niet van om in het duister te tasten of de laatste te zijn die te weten komt dat een dienst niet te gebruiken is.

Met Publieke Statuspagina's kunt u kritieke data in een simpel en eenvoudig te delen formaat openbaar maken, zodat uw gebruikers en teamleden 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte blijven.

Vertrouwen opbouwen

Open communicatie en het eenvoudig delen van data zijn de twee belangrijkste doeleinden van Publieke Statuspagina's. Maar het is belangrijk te vermelden wat de combinatie doet: vertrouwen opbouwen.

Huidige en toekomstige klanten willen weten dat u hard voor ze werkt en de best mogelijke ervaring probeert te leveren. Door uw website uptime status publiekelijk weer te geven maakt u een krachtig statement – u hebt het volste vertrouwen in uw website uptime potentieel en u wilt dat mensen dat weten.