1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Alerting
  4. Voor spraak geschikte controleregelnamen voor telefoonalerts

Voor spraak geschikte controleregelnamen voor telefoonalerts

In sommige gevallen is de naam van de controleregel die een alert veroorzaakte niet geschikt voor omzetting van tekst naar spraak. Om uw telefoonalerts verstaanbaar te maken kunt u voor spraak geschikte controleregelnamen inschakelen. Dit doet u als volgt:

1. Navigeer naar Alerts > Integraties op het hoofdmenu.
  2. Klik op uw telefoonintegratie om deze te bewerken.
  3. Selecteer het selectievakje Gebruik alternatieve controleregelnamen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Kies Controleregels > Controleregels op het hoofdmenu.
  6. Klik om een controleregel te openen die telefoonalerts gebruikt.
  7. Typ op het tabblad Algemeen een voor tekst-naar-spraak geschikte alternatieve naam in het vak Naam voor in telefoonberichten.
  8. Klik op Opslaan.

De ideale voor spraak geschikte naam configureren

Op dit moment is er geen testfunctie om te demonstreren hoe de controleregelnaam klinkt in een telefoonalert. Hierdoor kan het nodig zijn dat u experimenteert voordat u de optie vindt die het beste klinkt..

Tip: Het veranderen van de taal van de telefoonalert kan helpen bij het realiseren van de beste uitspraak. U kunt de taal voor de telefoonalert veranderen in het scherm Telefoonintegratie (Alerts > Integraties).