1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Uptrends-account
  4. Gebruikers
  5. Operators
  6. Hub voor gebruikersbeheer

Hub voor gebruikersbeheer

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar als het nieuwe app-menu wordt gebruikt. Lees er meer over in het KB-artikel over het hoofdmenu.

Operators staan centraal bij het communiceren van uw Uptrends-alerts naar de juiste mensen binnen uw organisatie. Operators zijn de accounts van uw gebruikers binnen Uptrends, waardoor ze controleregels en dashboards kunnen bekijken, rechtstreeks alerts kunnen ontvangen en, als ze beheerders zijn, nieuwe controleregels, operators, groepen enzovoort kunnen maken of bestaande kunnen bewerken. Om ervoor te zorgen dat de configuratie van operators in uw account optimaal is bevat uw account de Gebruikersbeheerhub.

Om bij de gebruikersbeheerhub te komen gaat u naar Accountinstellingen > Operators en groepen in het hoofdmenu (als u een Enterprise-account heeft, heet dit menu-item Operators, groepen en deelaccounts).

Deze hub biedt een eenvoudig overzicht van verschillende relevante details met betrekking tot de operators in uw account:

• Hoeveel operators heeft u momenteel.
  • Hoeveel van deze operators hebben op dit moment dienst.
  • Een overzicht van uw operatorgroepen en een indicatie van lege operatorgroepen die u mogelijk heeft.
  • Als u een Enterprise-account heeft, hoeveel deelaccounts u gebruikt.

Gebruikersbeheerhub

Bovendien kunt u met de gebruikersbeheerhub rechtstreeks nieuwe operators, operatorgroepen of (bij Enterprise-accounts) nieuwe deelaccounts maken. Het menu aan de rechterkant van de hub bevat relevante informatie en links naar documentatie.