1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Synthetic monitoring
  4. Uptime monitoring
  5. HTTP en HTTPS
  6. Een HTTP(S)- of webservice HTTP(S)-controleregel toevoegen

Een HTTP(S)- of webservice HTTP(S)-controleregel toevoegen

Een nieuwe HTTP(S)- of webservice HTTP(S)-controleregel toevoegen aan uw Uptrends-account:

1. Klik op de + knop in het menu Monitoring > Controleregels beheren.
  2. Klik in het pop-upvenster Kies een controleregel type eerst op het controleregeltype HTTP, HTTPS, Webservice HTTP of Webservice HTTPS en klik dan op de knop Kiezen.
    De nieuwe controleregel wordt gecreëerd en u bevindt zich in het configuratiescherm van de controleregel.
  3. Geef uw controleregel een Naam.
  4. Stel het Controle-interval in. Uw controle-interval is de tijd tussen het einde van de ene controle en het begin van de volgende.
  5. Voer de URL in van de website die u wilt monitoren bij URL in het gedeelte Details en zorg ervoor dat u het juiste voorvoegsel opneemt (d.w.z. “http://” voor het HTTP-controleregeltype, “https: //” voor het HTTPS- controleregeltype, enz.).
  6. Als u tevreden bent met de configuratie van uw nieuwe controleregel, klikt u op de knop Opslaan U heeft nu uw nieuwe controleregel voor Beschikbaarheidsmonitoring toegevoegd!
Opmerking: U kunt ook andere controleregelinstellingen verkennen in de tabbladen boven aan het scherm Controleregel toevoegen.