We hebben twee geweldige RUM dashboards alvast voor u opgezet (u kunt ook uw eigen aangepaste dashboards maken). In deze les laten we u de hoogtepunten van deze speciale dashboards zien.

Het RUM dashboard Overzicht

Deze zult u leuk vinden (het is een van onze favorieten). Het dashboard Overzicht vertelt u alles over de paginabezoeken van uw site, de bezoekers en hun ervaringen op basis van hun locatie, apparaat, besturingssysteem en browser.

De Kaarten

Er iets gewoon iets met kaarten dat we niet kunnen weerstaan. Uw interactieve RUM-kaarten tonen u waar uw paginaweergaven vandaan komen en de locaties van uw best en slechtst presterende gebruikerservaringen. Hoe dieper de kleur, hoe hoger het aantal paginaweergaven of laadtijden. Door op een land te klikken opent u een Performance dashboard gebaseerd op dat land.

Tegels met één parameter

Deze duidelijke tegels tonen een enkele belangrijke parameters zodat u in één oogopslag kunt zien hoe het met uw site gaat.

Datatabellen

De datatabellen zijn het neusje van de zalm van de RUM data. Deze tabellen splitsen uw data op in omgevingsvariabelen van de individuele gebruiker. Wordt er bij een vermelding een vergrootglaspictogram weergegeven, dan zijn er aanvullende data over het besturingssysteem, browser versies, of data gebaseerd op staat of provincie. Klik op dat pictogram om de details te bekijken.

Het RUM dashboard Performance

Het RUM dashboard Performance bevat al uw belangrijke parameters zoals tijd tot eerste byte en tijd tot pagina-gereed. Er wordt gedetailleerde informatie weergegeven over laadtijden, netwerkduur, backend duur, frontend duur en totale downloadtijd. Het dashboard Performance geeft de data weer in handige tabellen en grafieken.