1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Betaling en lidmaatschap
  4. Een account upgraden

Een account upgraden

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

Wilt u controleregels, SMS-credits of extra functionaliteit toevoegen? Of misschien van een proefaccount naar een betaald abonnement overstappen? Dat is geweldig!

Uptrends biedt maatwerk om tegemoet te komen aan de behoeften van uw bedrijf, dus lees verder als u wilt weten hoe u uw account opwaardeert.

Opwaarderen vanaf een proefaccount

Voor het opwaarderen van een proefaccount nadat de gratis proefperiode van 30 dagen afloopt, volgt u gewoon de aanwijzingen in de e-mail die u hierover van ons hebt ontvangen.

Wilt u opwaarderen voordat uw proefperiode afloopt, laat u dat dan alstublieft weten door ons een support ticket te sturen. Een van onze vertegenwoordigers zal dan contact met u opnemen om het lidmaatschap samen te stellen dat het beste bij uw behoeften past.

Opwaarderen vanaf een bestaand betaald account

Hebt u extra controleregels of SMS-credits nodig, of wilt u alleen krachtiger tools, dan kunt u op elk gewenst moment opwaarderen. U betaalt dan alleen het verschil in pakketprijs, berekend op basis van de totale contractduur.

Stuur ons eenvoudigweg een support ticket, en een van onze support engineers of vertegenwoordigers zal contact met u opnemen om uw account aan te passen.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.