Na verloop van tijd wilt u misschien transactiestappen een duidelijkere naam geven of misschien zelfs een transactiewaarde wijzigen vanwege een verandering in uw webapplicatie. Met Uptrends is dit geen probleem!

De naam van een transactiestap veranderen

Detransactiestapnaam is de naam van een afzonderlijke stap in een meerstapstransactie. Deze namen worden doorgaans gecreëerd tijdens het transactie-opnameproces (met onze gratis Transaction Recorder), dus mogelijk wilt u de naam na verloop van tijd wijzigen.

U verandert de stapnaam als volgt:

1. Log in op uw Uptrends-account en kies Controleregels in het menu Controleregels op het hoofdmenu.

2. Selecteer de transactiecontroleregel die u wilt bewerken.

3. Het configuratiescherm Controleregel verschijnt. Klik op tabblad Stappen .

4. U ziet een lijst met de transactiestappen. Om een stap te bewerken klikt u op het betreffende stapnummer en daarna op de stapnaam aan de rechterzijde.

5. Als u klaar bent met het wijzigen van uw stapnamen, klikt u op de groene knop Opslaan.

Een transactiewaarde wijzigen

Het veranderen van eentransactiewaarde is net zo eenvoudig als het wijzigen van een transactiestapnaam.

U wijzigt de waarde als volgt:

1. Volg stap 1 tot en met 3 die hierboven zijn opgesomd.

2. Er verschijnt een lijst met transactiestappen. Om de transactiewaarde van een afzonderlijke stap te wijzigen klikt u op het betreffende stapnummer en selecteert daarna de waarde in de lijst onder de Stapnaam.

3. Als u klaar bent met het wijzigen van de transactiewaarde, klikt u op de groene knop Opslaan.
Let op: In sommige gevallen kan het wijzigen van een transactiewaarde invloed hebben op hoe de transactie wordt gemonitord. Aarzelt u niet contact op te nemen met ons support team indien dit gebeurt door een support ticket te sturen en de situatie uit te leggen.