1. Support
  2. Academy
  3. Aangepaste dashboards
  4. Aangepaste tegels

Les: Aangepaste tegels

We vernieuwen onze gebruikersinterface. Sommige informatie is nog niet aangepast. Lees meer.

In deze les leert u hoe u rapporttegels toevoegt aan een aangepast dashboard, inclusief enkele basisconfiguratie-opties.

Voeg een tegel toe aan een aangepast dashboard

1. (Optioneel) Als uw aangepaste dashboard nog niet open is, gaat u naar Dashboards > Aangepaste dashboards en klikt u op de naam van uw dashboard.

2. Als u een nieuwe tegel aan uw dashboard wilt toevoegen, gaat u naar het hamburgermenu rechtsboven in het dashboard en selecteert u Tegel toevoegen.

3. Als uw dashboard lege tegels (plaatsaanduidingen) heeft die u wilt configureren, klikt u op een tegel met de markering Klik om hier gegevens te tonen. screenshot van lege tegel

4. Er verschijnt een venster met een verscheidenheid aan dashboardtegelrapporten waaruit u kunt kiezen. Selecteer het tegeltype dat u wilt toevoegen en klik op Volgende. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een rapport om in de tegel te plaatsen, raden we u aan het Knowledge Base-artikel Aangepaste tegels te lezen.

5. Selecteer de controleregel(s) of controleregelgroep(en) waarvan u binnen de tegel data wilt bekijken. U kunt dit later altijd nog wijzigen. Wanneer u de juiste controleregel(s) heeft geselecteerd, klikt u op Voltooien.

De tegelinhoud wordt nu weergegeven. U kunt doorgaan met het invullen van de rest van uw dashboardtegels.

Belangrijk: Uw nieuwe tegels worden niet automatisch opgeslagen in uw dashboard. Wanneer u wijzigingen aanbrengt in afzonderlijke tegels of dashboardregels, moet u deze opslaan via de knop Opslaan boven uw dashboard.