1. Support
  2. Knowledge Base
  3. Dashboards en rapportage
  4. Dashboards
  5. Een aangepaste tegel toevoegen

Een aangepaste tegel toevoegen

Een tegel toevoegen aan een aangepast dashboard:

1. (Optioneel) Als uw aangepaste dashboard nog niet is geopend, gaat u naar Dashboards > Aangepaste dashboards en klikt u op de naam van uw dashboard.

2. Als u een nieuwe tegel aan uw dashboard wilt toevoegen, ga dan naar het hamburgermenu rechtsboven in het dashboard en selecteer Tegel toevoegen.

3. Als uw dashboard lege tegels (placeholders) heeft die u wilt configureren, klikt u op een van de tegels met de markering Klik hier om gegevens te tonen. screenshot van lege tegel

4. Er verschijnt een venster met een verscheidenheid aan dashboardtegels waaruit u kunt kiezen. Selecteer het tegeltype dat u wilt toevoegen en klik op Volgende.
    Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het type tegel, raden we u aan het Knowledge Base-artikel Aangepaste tegels te lezen.

5. Selecteer de controleregel(s) of controleregelgroep(en) waarvoor u data wilt weergeven in de tegel. U kunt dit later altijd wijzigen. Als u de betreffende controleregel(s) heeft geselecteerd, klikt u op Voltooien.

De tegelinhoud wordt nu weergegeven. U kunt doorgaan met het invullen van de rest van uw dashboardtegels of nieuwe toevoegen door de bovenstaande stappen te herhalen.

Belangrijk: Uw nieuwe tegels worden niet automatisch opgeslagen op uw dashboard. Telkens wanneer u wijzigingen aanbrengt in afzonderlijke tegels of in het dashboard, moet u deze opslaan met de knop Opslaan rechtsboven in uw dashboard.